Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATECUBANOS fc Tabajara
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
18.3 gemiddelde waardering 30.3
waardeloos Schieten matig
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Vercilo met een harde bal richting middenveld. Valadão bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziekanowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Dziekanowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dziekanowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Inworp. Balint met een snelle inworp. LLévenes rent richting de bal. Szovják rent richting de bal. Szovják geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Zé Galo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cazan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosário. Rosário krijgt een gele kaart. Cazan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balint wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Balint is nu in balbezit. Balint probeert naar een medespeler te passen. Onofrei rent richting de bal. Onofrei geeft de bal voor. Cazan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Balint rent richting de bal. Balint geeft een lange en hoge pass. Xavante heeft problemen om de bal te vangen. Cazan is nu in balbezit. Cazan draait met de bal, schiet en ... Vercilo bokst de bal weg.

44e minuut.
Szovják speelt de bal door. Cazan rent richting de bal. Cazan passt de bal met de wreef. LLévenes is nu in balbezit. LLévenes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATECUBANOS fc 54%, Tabajara 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ATECUBANOS fc - Tabajara 0:0

46e minuut.
Nourry komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Szovják is nu in balbezit. Szovják met een sublieme pass. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nourry is nu in balbezit. Nourry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Inworp. Szovják zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balint geeft een lange en hoge pass. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Balint, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balint geeft een hoge lob. Nourry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cazan is nu in balbezit. Cazan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATECUBANOS fc - Tabajara 0:1

65e minuut.
Szovják rent richting de bal. Szovják geeft een hoge lob. Nourry is nu in balbezit. Nourry draait met de bal, schiet en ... Vercilo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATECUBANOS fc - Tabajara 0:2

71e minuut.
Balint speelt de bal door. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada begaat een overtreding. Cazan raakt geblesseerd tijdens het duel. Cazan wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Balint passt de bal zonder na te denken. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei geeft de bal voor. Nourry bereikt de bal nog maar net als eerste. Nourry draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Nem rent richting de bal. Szovják verovert de bal door een tackle van achteren. Szovják geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nourry de bal. Nourry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATECUBANOS fc - Tabajara 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATECUBANOS fc 55%, Tabajara 45%.
ATECUBANOS fc - Tabajara 0:3