Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASEIB Caveiras SC
Normal Tactiek CARIB
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 37.9
zwak Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Jankura probeert naar een medespeler te passen. Muchomorski is nu in balbezit. Muchomorski passt de bal zonder na te denken. Smarź bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarź schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Hesp geeft de bal voor. Skłodowski kopt de bal weg. Riceputi is nu in balbezit. Hesp rent richting de bal. Hesp geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Muchomorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botelho Pinto met een sublieme pass. Smarź is nu in balbezit. Smarź haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASEIB - Caveiras SC 0:1

20e minuut.
Sanko geeft een hoge lob. Riceputi heeft problemen om de bal te vangen. Guerreiro kopt de bal weg. Pessagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessagno draait met de bal, schiet en ... Havan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASEIB - Caveiras SC 1:1

24e minuut.
Akkari speelt de bal door. Daar is Muchomorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smarź is nu in balbezit. Smarź draait met de bal, schiet en ... Gonzer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASEIB - Caveiras SC 1:2

29e minuut.
Kubiński speelt de bal door. Muchomorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchomorski passt de bal zonder na te denken. Smarź bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarź schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Muchomorski met de inworp. Kubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchomorski is nu in balbezit. Muchomorski geeft de bal voor. Smarź krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASEIB - Caveiras SC 1:3

44e minuut.
Muchomorski is nu in balbezit. Muchomorski met een sublieme pass. Smarź rent richting de bal. Smarź draait met de bal, schiet en ... Gonzer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASEIB - Caveiras SC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASEIB 74%, Caveiras SC 26%.
ASEIB - Caveiras SC 1:4

47e minuut.
Smarź bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkari is nu in balbezit. Smarź verovert de bal door een tackle van achteren. Smarź haalt uit met een fantastische trap. Gonzer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASEIB - Caveiras SC 1:5

51e minuut.
Botelho Pinto rent richting de bal. Botelho Pinto probeert naar een medespeler te passen. Riceputi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchomorski verovert de bal door een tackle van achteren. Muchomorski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Smarź is nu in balbezit. Smarź schiet op doel. Gonzer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASEIB - Caveiras SC 1:6

52e minuut.
Botelho Pinto is nu in balbezit. Muchomorski rent richting de bal. Muchomorski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Smarź de bal. Smarź haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Riceputi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankura verovert de bal door een tackle van achteren. Jankura passt de bal zonder na te denken. Smarź rent richting de bal. Smarź draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASEIB - Caveiras SC 1:7

57e minuut.
Muchomorski is nu in balbezit. Muchomorski passt de bal zonder na te denken. Smarź bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Smarź de bal. Smarź schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gonzer trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Muchomorski de bal. Muchomorski geeft een hoge lob. Daar is Jankura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jankura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kubiński is nu in balbezit. Kubiński geeft een lange en hoge pass. Akkari probeert de bal met de borst te controleren. Smarź bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarź haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASEIB - Caveiras SC 1:8

65e minuut.
Hesp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesp geeft een lange en hoge pass. Souto kan de bal niet met de borst controleren. Smarź is nu in balbezit. Smarź schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Riceputi heeft problemen om de bal te vangen. Skłodowski rent richting de bal. Riceputi rent richting de bal. Skłodowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skłodowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Hesp is nu in balbezit. Skłodowski met een sublieme pass. Jankura geeft een hoge lob. Smarź rent richting de bal. Smarź haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Riceputi rent richting de bal. Hesp verovert de bal door een tackle van achteren. Hesp probeert naar een medespeler te passen. Smarź rent richting de bal. Smarź draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASEIB 72%, Caveiras SC 28%.
ASEIB - Caveiras SC 1:8