Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASEIB Dream Theater F.C
Normal Tactiek SEW
43% Balbezit 57%
89% Spel op eigen helft 11%
1 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.9 gemiddelde waardering 41.3
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Estevão rent richting de bal. Kermes verovert de bal door een tackle van achteren. Kermes met een sublieme pass. Klungelig pakt Dubiński de bal. Dubiński geeft een hoge lob. Gonzer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Francq onderschept slim de pass. Kermes rent richting de bal. Kermes speelt de bal door. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Estevão bereikt de bal nog maar net als eerste. Francq onderschept slim de pass. Francq geeft de bal voor. Rakowski rent richting de bal. Rakowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Francq met de inworp. Dubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevão legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Estevão krijgt een gele kaart. Dubiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rakowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
ASEIB - Dream Theater F.C 0:1

18e minuut.
Gonzer trapt de bal weg van het doel. Estevão kopt de bal weg. Kobylaniec rent richting de bal. Kobylaniec geeft een hoge lob. Rakowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kermes onderschept slim de pass. Kermes passt de bal met de wreef. Rakowski is nu in balbezit. Rakowski draait met de bal, schiet en ... Gonzer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Akkari rent richting de bal. Akkari passt de bal zonder na te denken. Garrido Canales geeft een lange en hoge pass. Rakowski rent richting de bal. Rakowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASEIB - Dream Theater F.C 0:2

23e minuut.
Kobylaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Kobylaniec passt de bal in één keer door. Dubiński rent richting de bal. Dubiński haalt uit met een fantastische trap. Gonzer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Dubiński onderschept slim de pass. Dubiński geeft een lange en hoge pass. Rakowski heeft problemen om de bal te vangen. Rakowski schiet op doel. Gonzer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASEIB - Dream Theater F.C 0:3

29e minuut.
Esiralan speelt de bal door. Garrido Canales geeft een lange en hoge pass. Akkari heeft problemen om de bal te vangen. Rakowski rent richting de bal. Rakowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pern geeft een hoge lob. Criciúma kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kermes de bal onder controle te krijgen. Dubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dubiński rent richting de bal. Dubiński speelt de bal door. Kobylaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski is nu in balbezit. Rakowski draait met de bal, schiet en ... Gonzer bokst de bal weg.

35e minuut.
Kobylaniec geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Akkari de bal. Rakowski rent richting de bal. Rakowski schiet op doel. Gonzer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Estevão is nu in balbezit. Francq verovert de bal door een tackle van achteren. Dubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiński haalt uit met een fantastische trap. Gonzer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASEIB - Dream Theater F.C 0:4

38e minuut.
Rakowski onderschept slim de pass. Rakowski met een sublieme pass. Dubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiński draait met de bal, schiet en ... Gonzer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASEIB - Dream Theater F.C 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASEIB 88%, Dream Theater F.C 12%.
ASEIB - Dream Theater F.C 0:5

48e minuut.
Akkari onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kobylaniec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Francq kopt de bal weg. Souto heeft problemen om de bal te vangen. Gonzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dubiński is nu in balbezit. Dubiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASEIB - Dream Theater F.C 0:6

50e minuut.
Kermes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Estevão. Kermes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kermes met een snel genomen vrije trap. Dubiński kopt de bal weg. Kobylaniec rent richting de bal. Kobylaniec geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Akkari neemt vlug de vrije trap. Francq rent richting de bal. Met opzet legt Criciúma zijn tegenspeler op de grond. Criciúma krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Akkari geeft de bal voor. Garrido Canales heeft problemen om de bal te vangen. Garrido Canales geeft de bal voor. Rakowski rent richting de bal. Rakowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gonzer bokst de bal weg. Klungelig pakt Delgado de bal. Riceputi is nu in balbezit. Kermes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kermes krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kermes met een sublieme pass. Larcinesi heeft problemen om de bal te vangen. Larcinesi met een sublieme pass. Rakowski is nu in balbezit. Rakowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gonzer met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Francq zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kermes geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kobylaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylaniec probeert naar een medespeler te passen. Riceputi rent richting de bal. Kobylaniec rent richting de bal. Kobylaniec geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kobylaniec met een snelle inworp. Kermes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermes geeft de bal voor. Rakowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASEIB - Dream Theater F.C 0:7

79e minuut.
Garrido Canales met een snelle inworp. Kobylaniec is nu in balbezit. Kobylaniec passt de bal in één keer door. Rakowski rent richting de bal. Rakowski draait met de bal, schiet en ... Gonzer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Larcinesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Larcinesi schiet op doel. Gonzer bokst de bal weg.

82e minuut.
Riceputi onderschept slim de pass. Riceputi met een sublieme pass. Estevão rent richting de bal. Francq verovert de bal door een tackle van achteren. Francq haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gonzer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Rakowski rent richting de bal. Rakowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASEIB - Dream Theater F.C 0:8

85e minuut.
Kermes passt de bal met de wreef. Larcinesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Larcinesi passt de bal in één keer door. Rakowski rent richting de bal. Rakowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kermes passt de bal zonder na te denken. Dubiński rent richting de bal. Dubiński passt de bal met de wreef. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASEIB - Dream Theater F.C 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASEIB 90%, Dream Theater F.C 10%.
ASEIB - Dream Theater F.C 0:9