Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taguá Olímpia FC ATECUBANOS fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Leitão geeft een hoge lob. Câmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Xavante rent richting de bal. Câmara verovert de bal door een tackle van achteren. Câmara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sinner rent richting de bal. Nem onderschept slim de pass. Nem passt de bal met de wreef. Cunha rent richting de bal. Cunha schiet op doel. Alito bokst de bal weg.

18e minuut.
Quércia verovert de bal door een tackle van achteren. Quércia probeert naar een medespeler te passen. Granha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunha verovert de bal door een tackle van achteren. Cunha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Escadinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Escadinha geeft de bal voor. Zé Galo geeft de bal voor. Surinamês bereikt de bal nog maar net als eerste. Surinamês geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Nem passt de bal met de wreef. Escadinha is nu in balbezit. Escadinha speelt de bal door. Câmara rent richting de bal. Câmara haalt uit met een fantastische trap. Vercilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Cunha de bal onder controle te krijgen. Escadinha rent richting de bal. Met opzet legt Quércia zijn tegenspeler op de grond. Quércia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taguá Olímpia FC 40%, ATECUBANOS fc 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taguá Olímpia FC - ATECUBANOS fc 0:0

53e minuut.
Alito met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosário met de inworp. Matias is nu in balbezit. Matias geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Escadinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Escadinha probeert naar een medespeler te passen. Zé Galo is nu in balbezit. Granha onderschept slim de pass. Granha geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguá Olímpia FC - ATECUBANOS fc 1:0

76e minuut.
Doeltrap. Alito trapt de bal weg. Zé Galo kopt de bal weg. Matias probeert de bal met de borst te controleren. Matias geeft een hoge lob. Alito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nem kopt de bal weg. Cunha rent richting de bal. Quércia rent richting de bal. Cunha is nu in balbezit. Cunha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taguá Olímpia FC - ATECUBANOS fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taguá Olímpia FC 45%, ATECUBANOS fc 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taguá Olímpia FC - ATECUBANOS fc 1:1