Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kamikaze Futebol Club Cori F.C
523-centro Tactiek 2
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 42.5
goed Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Sampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Buniek verovert de bal door een tackle van achteren. Buniek geeft een hoge lob. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Dumitrache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitrache geeft een hoge lob. Carnevale is nu in balbezit. Canache verovert de bal door een tackle van achteren. Canache haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Maga kopt de bal weg. Puska rent richting de bal. Yiğitsoy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Puska is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Canache legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Abdu Serkal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Canache rent richting de bal. Canache schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska haalt uit met een fantastische trap. Abdu Serkal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Kinský geeft een lange en hoge pass. Daar is Puska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Canache verovert de bal door een tackle van achteren. Canache haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Buniek onderschept slim de pass. Buniek geeft de bal voor. Canache is nu in balbezit. Canache draait met de bal, schiet en ... Abdu Serkal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Boczkowski passt de bal in één keer door. Jasmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasmi geeft de bal voor. Kinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abdu Serkal met een harde bal richting middenveld. Buniek met een sublieme pass. Kinský is nu in balbezit. Kinský geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Doeltrap. Abdu Serkal trapt de bal weg van het doel. Sampka kopt de bal weg. Szilvási rent richting de bal. Szilvási haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy onderschept slim de pass. Canache is nu in balbezit. Canache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamikaze Futebol Club 70%, Cori F.C 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kamikaze Futebol Club - Cori F.C 0:0

53e minuut.
Klungelig pakt Kinský de bal. Kinský passt de bal zonder na te denken. Canache bereikt de bal nog maar net als eerste. Canache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamikaze Futebol Club - Cori F.C 0:1

61e minuut.
Puska verovert de bal door een tackle van achteren. Puska passt de bal met de wreef. Canache bereikt de bal nog maar net als eerste. Canache schiet op doel. Abdu Serkal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Abdu Serkal speelt de bal door. Klungelig pakt Maga de bal. Vascu is nu in balbezit. Puska verovert de bal door een tackle van achteren. Puska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamikaze Futebol Club - Cori F.C 0:2

79e minuut.
Saco Vértiz rent richting de bal. Saco Vértiz geeft de bal voor. Carnevale heeft problemen om de bal te vangen. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamikaze Futebol Club 78%, Cori F.C 22%.
Kamikaze Futebol Club - Cori F.C 0:2