Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Machine F.C. SC Podre
Feriado... Tactiek 433
58% Balbezit 42%
8% Spel op eigen helft 92%
68 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 34
uitmuntend Schieten redelijk
uitstekend Passen zwak
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Beuzebú passt de bal zonder na te denken. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak passt de bal in één keer door. MacAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAllister haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Pęcak passt de bal met de wreef. MacAllister is nu in balbezit. MacAllister schiet op doel. Na een snelle pass probeert Roosalu de bal onder controle te krijgen. Wiercipięta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Panzin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. MacAllister kopt de bal weg. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pęcak met een sublieme pass. MacAllister is nu in balbezit. Coenders begaat een overtreding. Coenders krijgt een gele kaart.

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wiercipięta trapt de bal weg van het doel. Pęcak kopt de bal weg. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - SC Podre 1:0

7e minuut.
MacAllister onderschept slim de pass. MacAllister met een sublieme pass. Pęcak probeert naar een medespeler te passen. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Beuzebú rent richting de bal. Cavcav tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beuzebú is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Panzin met een snel genomen vrije trap. MacAllister springt en kopt de bal. Coenders kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pęcak neemt de hoekschop. MacAllister krijgt zijn hoofd ertegen. Wiercipięta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - SC Podre 2:0

9e minuut.
Murarczyk haalt uit met een fantastische trap. Wiercipięta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Coenders probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beuzebú is nu in balbezit. Beuzebú schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Icardi onderschept slim de pass. Icardi speelt de bal door. MacAllister rent richting de bal. MacAllister schiet op doel. Wiercipięta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roosalu is nu in balbezit. Murarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - SC Podre 3:0

13e minuut.
Beuzebú is nu in balbezit. Panzin probeert naar een medespeler te passen. MacAllister is nu in balbezit. MacAllister schiet op doel. Coenders probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wiercipięta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Icardi is nu in balbezit. Pęcak met een sublieme pass. MacAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAllister draait met de bal, schiet en ... Wiercipięta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - SC Podre 4:0

17e minuut.
Murarczyk rent richting de bal. Panzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt MacAllister de bal. MacAllister schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Stojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanowski passt de bal in één keer door. MacAllister is nu in balbezit. MacAllister draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roosalu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panzin met een snelle inworp. Beuzebú is nu in balbezit. Beuzebú haalt uit met een fantastische trap. Wiercipięta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Icardi kopt de bal weg. Beuzebú bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú passt de bal zonder na te denken. MacAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAllister haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - SC Podre 5:0

22e minuut.
Daar is Beuzebú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panzin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Murarczyk de bal. Murarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - SC Podre 6:0

23e minuut.
Coenders is nu in balbezit. Coenders geeft een lange en hoge pass. Pęcak kopt de bal weg. MacAllister rent richting de bal. MacAllister schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Panzin is nu in balbezit. Panzin passt de bal in één keer door. Coenders rent richting de bal. Murarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... Wiercipięta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. MacAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAllister haalt uit met een fantastische trap. Wiercipięta bokst de bal weg. Klungelig pakt Roosalu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - SC Podre 7:0

29e minuut.
Icardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Icardi met een sublieme pass. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Murarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... Wiercipięta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Coenders geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pęcak met de inworp. MacAllister rent richting de bal. MacAllister draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - SC Podre 8:0

39e minuut.
Panzin probeert naar een medespeler te passen. Beuzebú rent richting de bal. Roosalu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Beuzebú is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Murarczyk zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - SC Podre 9:0

40e minuut.
Panzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú rent richting de bal. Murarczyk rent richting de bal. Beuzebú is nu in balbezit. Beuzebú schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Machine F.C. 8%, SC Podre 92%.
Red Machine F.C. - SC Podre 9:0

46e minuut.
MacAllister is nu in balbezit. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak passt de bal in één keer door. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk schiet op doel. Wiercipięta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Beuzebú met een sublieme pass. Panzin is nu in balbezit. Panzin geeft de bal voor. MacAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAllister haalt uit met een fantastische trap. Wiercipięta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Laterza passt de bal zonder na te denken. Müür speelt de bal door. Stojanowski probeert naar een medespeler te passen. Beuzebú bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klungelig pakt MacAllister de bal. Pęcak speelt de bal door. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAllister haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Laterza geeft een hoge lob. Beuzebú kopt de bal weg. Klungelig pakt Pęcak de bal. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... Wiercipięta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Masztalski kopt de bal weg. Stojanowski met een sublieme pass. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAllister onderschept slim de pass. MacAllister draait met de bal, schiet en ... Wiercipięta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Stojanowski met een sublieme pass. Icardi speelt de bal door. MacAllister heeft problemen om de bal te vangen. MacAllister schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - SC Podre 10:0

65e minuut.
Abdulcabbar verovert de bal door een tackle van achteren. Pęcak onderschept slim de pass. Pęcak passt de bal met de wreef. MacAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAllister haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wiercipięta met een harde bal richting middenveld. Stojanowski kopt de bal weg. MacAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAllister schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Stojanowski kopt de bal weg. Panzin rent richting de bal. Panzin met een sublieme pass. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Panzin passt de bal met de wreef. Beuzebú heeft problemen om de bal te vangen. Beuzebú passt de bal zonder na te denken. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Wiercipięta niet meer kan verder spelen. Braga komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Icardi kopt de bal weg. Daar is Abdulcabbar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panzin speelt de bal door. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - SC Podre 11:0

71e minuut.
Murarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak speelt de bal door. MacAllister is nu in balbezit. MacAllister haalt uit met een fantastische trap. Braga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Braga met een sublieme pass. Panzin kopt de bal weg. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú is nu in balbezit. Beuzebú haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
MacAllister is nu in balbezit. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak met een sublieme pass. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Del Piero geeft een lange en hoge pass. Stojanowski rent richting de bal. Stojanowski passt de bal in één keer door. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - SC Podre 12:0

78e minuut.
Panzin kopt de bal weg. Roosalu is nu in balbezit. Murarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - SC Podre 13:0

80e minuut.
Del Piero geeft een hoge lob. Stojanowski speelt de bal door. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk schiet op doel. Braga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - SC Podre 14:0

82e minuut.
Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzin rent richting de bal. Panzin probeert naar een medespeler te passen. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doeltrap. Braga trapt de bal weg van het doel. Panzin kopt de bal weg. Daar is Murarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murarczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Gužes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panzin met een sublieme pass. Pęcak probeert naar een medespeler te passen. MacAllister rent richting de bal. MacAllister schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Stojanowski met een sublieme pass. MacAllister is nu in balbezit. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAllister is nu in balbezit. MacAllister draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Daar is Murarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beuzebú is nu in balbezit. Beuzebú passt de bal in één keer door. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Panzin met een snelle inworp. Beuzebú is nu in balbezit. Beuzebú geeft de bal voor. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap. Braga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Icardi met een sublieme pass. Coenders is nu in balbezit. MacAllister verovert de bal door een tackle van achteren. MacAllister schiet op doel. Braga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - SC Podre 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Machine F.C. 9%, SC Podre 91%.
Red Machine F.C. - SC Podre 15:0