Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dessicity Baltahintians
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten adequate
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Jaskulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskulski passt de bal met de wreef. Vink is nu in balbezit. Vink haalt uit met een fantastische trap. Solano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Baltahintians 0:1

15e minuut.
Biserov is nu in balbezit. Barcelos verovert de bal door een tackle van achteren. Vink verovert de bal door een tackle van achteren. Biserov rent richting de bal. Biserov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cravero verovert de bal door een tackle van achteren. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada verovert de bal door een tackle van achteren. Andrada haalt uit met een fantastische trap. Sojo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cravero geeft een hoge lob. Inworp. Gomes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pedrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrera geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Biserov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Grilo de bal onder controle te krijgen. Vink bereikt de bal nog maar net als eerste. Vink haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Biserov haalt uit met een fantastische trap. Branco probeert de bal aan de voet te houden. Vink is nu in balbezit. Vink haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Baltahintians 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dessicity 44%, Baltahintians 56%.
dessicity - Baltahintians 0:2

54e minuut.
Vink rent richting de bal. Chapecó is nu in balbezit. Vink verovert de bal door een tackle van achteren. Vink draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Baltahintians 0:3

74e minuut.
Pieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula onderschept slim de pass. Branco probeert naar een medespeler te passen. Andrada is nu in balbezit. Andrada haalt uit met een fantastische trap. Sojo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Baltahintians 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dessicity 52%, Baltahintians 48%.
dessicity - Baltahintians 1:3