Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Governador Valadares FC Digital
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Williamson onderschept slim de pass. Williamson speelt de bal door. Goiano speelt de bal door. Vasallo rent richting de bal. Vasallo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Governador Valadares FC - Digital 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Governador Valadares FC 38%, Digital 62%.
Governador Valadares FC - Digital 1:0

49e minuut.
Cerquilha geeft een lange en hoge pass. Matanza kopt de bal weg. Matias de Araújo heeft problemen om de bal te vangen. Vasallo rent richting de bal. Vasallo haalt uit met een fantastische trap. Rabelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Cerquilha rent richting de bal. Rezende bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezende passt de bal in één keer door. Vasallo rent richting de bal. Vasallo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Goiano is nu in balbezit. Rebouças onderschept slim de pass. Rebouças passt de bal zonder na te denken. Antenor rent richting de bal. Antenor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Matias de Araújo is nu in balbezit. Rezende onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bêbado. Bêbado krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Matanza is nu in balbezit. Bêbado verovert de bal door een tackle van achteren. Bêbado met een sublieme pass. Daar is Antenor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antenor haalt uit met een fantastische trap. Gomes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Goiano geeft de bal voor. de Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. de Pinho geeft een hoge lob. Vasallo heeft problemen om de bal te vangen. Vasallo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Governador Valadares FC 38%, Digital 62%.
Governador Valadares FC - Digital 1:0