Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kamikaze Futebol Club SC Podre
523-centro Tactiek 433
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 34.8
uitstekend Schieten solide
slecht Passen zwak
solide Verdedigen redelijk


12e minuut.
Cunha is nu in balbezit. Cunha passt de bal in één keer door. Szilvási heeft problemen om de bal te vangen. Szilvási schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamikaze Futebol Club - SC Podre 1:0

15e minuut.
Panteleev met de inworp. Praśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampka rent richting de bal. Sampka geeft de bal voor. Spoljarec springt en kopt de bal. Wiercipięta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Wiercipięta met een sublieme pass. Illovszky kopt de bal weg. Praśniewski rent richting de bal. Spoljarec rent richting de bal. Spoljarec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Vascu rent richting de bal. Vascu probeert naar een medespeler te passen. Spoljarec bereikt de bal nog maar net als eerste. Spoljarec schiet op doel. Wiercipięta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Szilvási krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamikaze Futebol Club - SC Podre 2:0

25e minuut.
Carnevale geeft een lange en hoge pass. Szilvási probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Del Piero rent richting de bal. Szilvási verovert de bal door een tackle van achteren. Szilvási haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Masztalski is nu in balbezit. Vascu onderschept slim de pass. Vascu geeft de bal voor. Spoljarec rent richting de bal. Spoljarec schiet op doel. Wiercipięta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Doeltrap. Wiercipięta trapt de bal weg. Vascu kopt de bal weg. Spoljarec rent richting de bal. Spoljarec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamikaze Futebol Club 38%, SC Podre 62%.
Kamikaze Futebol Club - SC Podre 2:0

54e minuut.
Panteleev onderschept slim de pass. Praśniewski rent richting de bal. Spoljarec is nu in balbezit. Spoljarec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamikaze Futebol Club - SC Podre 3:0

56e minuut.
Gužes rent richting de bal. Illovszky onderschept slim de pass. Illovszky speelt de bal door. Spoljarec bereikt de bal nog maar net als eerste. Spoljarec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Panteleev speelt de bal door. Illovszky is nu in balbezit. Illovszky probeert naar een medespeler te passen. Praśniewski is nu in balbezit. Praśniewski draait met de bal, schiet en ... Wiercipięta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Klungelig pakt Del Piero de bal. Sampka is nu in balbezit. Szilvási is nu in balbezit. Szilvási haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamikaze Futebol Club - SC Podre 4:0

70e minuut.
Illovszky met een snelle inworp. Praśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Praśniewski speelt de bal door. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Müür raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schori komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Carnevale met een sublieme pass. Spoljarec is nu in balbezit. Cavcav tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cavcav krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Vascu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sampka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sampka met een sublieme pass. Szilvási heeft problemen om de bal te vangen. Szilvási schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamikaze Futebol Club 41%, SC Podre 59%.
Kamikaze Futebol Club - SC Podre 4:0