Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Machine F.C. Cori F.C
Feriado... Tactiek 2
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 36.7
solid Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Chojnowski rent richting de bal. Chojnowski geeft een hoge lob. Żądlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądlak geeft de bal voor. García Lozano maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Chojnowski is nu in balbezit. Chojnowski geeft een hoge lob. García Lozano is nu in balbezit. García Lozano schiet op doel. Breahna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Cori F.C 1:0

10e minuut.
Węc passt de bal in één keer door. Suurpere is nu in balbezit. Ćwiek met een sublieme pass. Velho da Costa rent richting de bal. Velho da Costa schiet op doel. Godenzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Suurpere onderschept slim de pass. Suurpere probeert naar een medespeler te passen. Chojnowski geeft de bal voor. García Lozano krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cümbüş verovert de bal door een tackle van achteren. Cümbüş geeft een lange en hoge pass. Żądlak controleert de bal met de borst. García Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lozano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Węc verovert de bal door een tackle van achteren. Węc speelt de bal door. Jepleting bereikt de bal nog maar net als eerste. Jepleting schiet op doel. Breahna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Cori F.C 2:0

26e minuut.
Chojnowski passt de bal zonder na te denken. van Oostveen bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. García Lozano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Żądlak rent richting de bal. Żądlak geeft een hoge lob. Daar is Winiarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Lozano is nu in balbezit. García Lozano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Winiarski geeft de bal voor. Amerini kopt de bal weg. García Lozano is nu in balbezit. García Lozano schiet op doel. Breahna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
García Lozano passt de bal zonder na te denken. Boczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jepleting verovert de bal door een tackle van achteren. Jepleting haalt uit met een fantastische trap. Breahna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Winiarski de bal. García Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. García Lozano met een sublieme pass. Żądlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądlak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Machine F.C. 35%, Cori F.C 65%.
Red Machine F.C. - Cori F.C 2:0

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Borgetti de bal onder controle te krijgen. Gruszecki is nu in balbezit. Gruszecki speelt de bal door. Bore is nu in balbezit. Bore schiet op doel. Godenzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Suurpere rent richting de bal. Żądlak onderschept slim de pass. Żądlak passt de bal met de wreef. Ćwiek rent richting de bal. Ćwiek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Boczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Węc rent richting de bal. Węc geeft de bal voor. García Lozano is nu in balbezit. García Lozano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Suurpere heeft problemen om de bal te vangen. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu speelt de bal door. García Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lozano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Velho da Costa rent richting de bal. Chiacu onderschept slim de pass. Lu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lu krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Suurpere bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojnowski onderschept slim de pass. Chojnowski speelt de bal door. García Lozano rent richting de bal. García Lozano haalt uit met een fantastische trap. Breahna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Sachko speelt de bal door. Ćwiek is nu in balbezit. Ćwiek passt de bal met de wreef. García Lozano is nu in balbezit. García Lozano haalt uit met een fantastische trap. Breahna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Chojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojnowski passt de bal zonder na te denken. Żądlak met een sublieme pass. García Lozano rent richting de bal. García Lozano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Machine F.C. 48%, Cori F.C 52%.
Red Machine F.C. - Cori F.C 2:0