Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 22:03
  • Competitiewedstrijd: Série D.34 [del]
  • Stadion: Serejão
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6673
Cori F.C Red Machine F.C.
2 Tactiek Feriado...
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
45.9 gemiddelde waardering 58.5
solide Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Narea kopt de bal weg. Puska is nu in balbezit. Węc begaat een overtreding. Węc krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Pęcak speelt de bal door. Murarczyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jasmi. Murarczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Murarczyk wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Laterza verovert de bal door een tackle van achteren. Laterza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dumitrache met een snelle inworp. Kirov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Panzin passt de bal met de wreef. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk probeert naar een medespeler te passen. MacAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAllister haalt uit met een fantastische trap. Pandolfo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzin rent richting de bal. Panzin passt de bal met de wreef. Beuzebú is nu in balbezit. Beuzebú draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Icardi neemt vlug de vrije trap. Kirov kopt de bal weg. Kinský is nu in balbezit. Canache is nu in balbezit. Canache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Boczkowski is nu in balbezit. Beuzebú verovert de bal door een tackle van achteren. Kirov begaat een overtreding. Kirov krijgt een gele kaart. Beuzebú is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Panzin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. MacAllister krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cori F.C - Red Machine F.C. 0:1

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panzin met een snelle inworp. Beuzebú speelt de bal door. MacAllister rent richting de bal. MacAllister draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Puska is nu in balbezit. Beuzebú onderschept slim de pass. Beuzebú probeert naar een medespeler te passen. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap. Pandolfo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Pęcak probeert naar een medespeler te passen. Panzin rent richting de bal. Panzin passt de bal zonder na te denken. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cori F.C - Red Machine F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cori F.C 51%, Red Machine F.C. 49%.
Cori F.C - Red Machine F.C. 0:2

51e minuut.
Borgetti probeert de bal met de borst te controleren. Borgetti geeft de bal voor. Canache springt en kopt de bal. Pearce maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Narea verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Cori F.C - Red Machine F.C. 1:2

55e minuut.
Saco Vértiz kan de bal niet met de borst controleren. MacAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAllister passt de bal zonder na te denken. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap. Pandolfo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Kirov rent richting de bal. Kirov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Narea de bal. Canache bereikt de bal nog maar net als eerste. Canache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cori F.C - Red Machine F.C. 2:2

65e minuut.
Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cori F.C - Red Machine F.C. 2:3

70e minuut.
Stojanowski passt de bal met de wreef. Węc rent richting de bal. Węc passt de bal zonder na te denken. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap. Pandolfo bokst de bal weg.

77e minuut.
Narea geeft een hoge lob. MacAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAllister passt de bal zonder na te denken. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cori F.C - Red Machine F.C. 2:4

87e minuut.
Murarczyk is nu in balbezit. Panzin rent richting de bal. Panzin passt de bal met de wreef. Beuzebú is nu in balbezit. Beuzebú haalt uit met een fantastische trap. Pandolfo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cori F.C 61%, Red Machine F.C. 39%.
Cori F.C - Red Machine F.C. 2:4