Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.34 [del]
  • Stadion: Serejão
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2959
Cori F.C SC Podre
2 Tactiek 433
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.6 gemiddelde waardering 31.7
goed Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen matig


4e minuut.
Klungelig pakt Cunha de bal. Bore bereikt de bal nog maar net als eerste. Velho da Costa rent richting de bal. Velho da Costa haalt uit met een fantastische trap. Pascoal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bore probeert naar een medespeler te passen. Canache rent richting de bal. Canache passt de bal in één keer door. Bore bereikt de bal nog maar net als eerste. Bore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cori F.C - SC Podre 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cori F.C 37%, SC Podre 63%.
Cori F.C - SC Podre 1:0

55e minuut.
Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bore onderschept slim de pass. Bore kan de bal niet met de borst controleren. Velho da Costa is nu in balbezit. Velho da Costa schiet op doel. Pascoal bokst de bal weg.

56e minuut.
Cunha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velho da Costa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vicol heeft problemen om de bal te vangen. Vicol geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gruszecki rent richting de bal. Gruszecki geeft een lange en hoge pass. Roosalu heeft problemen om de bal te vangen. Bore rent richting de bal. Bore draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Canache bereikt de bal nog maar net als eerste. Canache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Vicol rent richting de bal. Vicol probeert naar een medespeler te passen. Velho da Costa met een sublieme pass. Canache rent richting de bal. Canache haalt uit met een fantastische trap. Pascoal bokst de bal weg.

87e minuut.
Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Velho da Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Velho da Costa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bore de bal. Bore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cori F.C - SC Podre 2:0

89e minuut.
Abdulcabbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Velho da Costa onderschept slim de pass. Velho da Costa passt de bal met de wreef. Bore heeft problemen om de bal te vangen. Bore schiet op doel. Pascoal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cori F.C 25%, SC Podre 75%.
Cori F.C - SC Podre 2:0