Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kamikaze Futebol Club Red Machine F.C.
523-centro Tactiek Feriado...
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 44.6
redelijk Schieten solide
waardeloos Passen solide
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Abdu Serkal speelt de bal door. Ćwiek kopt de bal weg. Yiğitsoy heeft problemen om de bal te vangen. Jepleting bereikt de bal nog maar net als eerste. Jepleting draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamikaze Futebol Club - Red Machine F.C. 0:1

4e minuut.
García Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lozano passt de bal met de wreef. Żądlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądlak geeft de bal voor. Yiğitsoy heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kamikaze Futebol Club - Red Machine F.C. 0:2

9e minuut.
Żądlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądlak geeft een lange en hoge pass. Daar is Yiğitsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jepleting is nu in balbezit. Jepleting draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
García Lozano rent richting de bal. García Lozano draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Murphy de bal onder controle te krijgen. Jepleting is nu in balbezit. Jepleting draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Panteleev rent richting de bal. Ćwiek onderschept slim de pass. Ćwiek met een sublieme pass. Jepleting rent richting de bal. Jepleting schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Chojnowski is nu in balbezit. Chojnowski geeft de bal voor. Jepleting bereikt de bal nog maar net als eerste. Jepleting schiet op doel. Yiğitsoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdu Serkal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Żądlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądlak passt de bal met de wreef. García Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lozano haalt uit met een fantastische trap. Abdu Serkal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Ionică probeert de bal met de borst te controleren. Ćwiek verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwiek met een sublieme pass. Jepleting bereikt de bal nog maar net als eerste. Jepleting draait met de bal, schiet en ... Abdu Serkal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamikaze Futebol Club 74%, Red Machine F.C. 26%.
Kamikaze Futebol Club - Red Machine F.C. 0:2

50e minuut.
García Lozano heeft problemen om de bal te vangen. Murphy rent richting de bal. García Lozano onderschept slim de pass. García Lozano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamikaze Futebol Club - Red Machine F.C. 0:3

54e minuut.
Chojnowski rent richting de bal. Chojnowski geeft de bal voor. Daar is Jepleting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lozano haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Yiğitsoy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćwiek met de inworp. Jepleting bereikt de bal nog maar net als eerste. Jepleting haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamikaze Futebol Club - Red Machine F.C. 0:4

59e minuut.
Chojnowski probeert naar een medespeler te passen. Żądlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądlak passt de bal in één keer door. Chojnowski rent richting de bal. Chojnowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Panteleev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwiek met een sublieme pass. Jepleting heeft problemen om de bal te vangen. Jepleting schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Węc passt de bal zonder na te denken. Vascu rent richting de bal. García Lozano onderschept slim de pass. García Lozano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamikaze Futebol Club - Red Machine F.C. 0:5

63e minuut.
Jepleting rent richting de bal. Jepleting passt de bal met de wreef. García Lozano is nu in balbezit. García Lozano draait met de bal, schiet en ... Abdu Serkal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamikaze Futebol Club - Red Machine F.C. 0:6

65e minuut.
Inworp. Sampka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chojnowski met een sublieme pass. Jepleting rent richting de bal. Jepleting haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Żądlak geeft de bal voor. Vascu heeft problemen om de bal te vangen. Chojnowski is nu in balbezit. Chojnowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamikaze Futebol Club - Red Machine F.C. 0:7

71e minuut.
Chiacu speelt de bal door. Amerini rent richting de bal. Amerini geeft de bal voor. Żądlak is nu in balbezit. Żądlak geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. García Lozano is nu in balbezit. García Lozano draait met de bal, schiet en ... Paal! Jepleting bereikt de bal nog maar net als eerste. Panteleev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jepleting is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. García Lozano neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamikaze Futebol Club - Red Machine F.C. 0:8

78e minuut.
Węc verovert de bal door een tackle van achteren. Węc passt de bal met de wreef. Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek geeft een lange en hoge pass. García Lozano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamikaze Futebol Club - Red Machine F.C. 0:9

83e minuut.
Klungelig pakt Jepleting de bal. Yiğitsoy is nu in balbezit. Jepleting verovert de bal door een tackle van achteren. Jepleting draait met de bal, schiet en ... Abdu Serkal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamikaze Futebol Club - Red Machine F.C. 0:10

85e minuut.
Amerini geeft een hoge lob. Murphy is nu in balbezit. García Lozano onderschept slim de pass. García Lozano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamikaze Futebol Club - Red Machine F.C. 0:11

89e minuut.
Panteleev rent richting de bal. Żądlak verovert de bal door een tackle van achteren. Żądlak speelt de bal door. García Lozano rent richting de bal. García Lozano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Żądlak is nu in balbezit. Żądlak geeft een lange en hoge pass. Daar is Jepleting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lozano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamikaze Futebol Club - Red Machine F.C. 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamikaze Futebol Club 78%, Red Machine F.C. 22%.
Kamikaze Futebol Club - Red Machine F.C. 0:12