Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Machine F.C. Kamikaze Futebol Club
Feriado... Tactiek 523-centro
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 1
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 36.7
formidable Schieten adequate
excellent Passen unsatisfactory
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Murphy onderschept slim de pass. Murphy speelt de bal door. Panteleev heeft problemen om de bal te vangen. Beuzebú is nu in balbezit. Beuzebú schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panzin met de inworp. Panteleev bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú onderschept slim de pass. Beuzebú schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Daar is Stojanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojanowski passt de bal met de wreef. MacAllister rent richting de bal. MacAllister draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Kamikaze Futebol Club 1:0

8e minuut.
Daar is Beuzebú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beuzebú passt de bal met de wreef. Panzin probeert naar een medespeler te passen. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Beuzebú rent richting de bal. Beuzebú passt de bal in één keer door. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Kamikaze Futebol Club 2:0

14e minuut.
Inworp. Pęcak met de inworp. Vascu rent richting de bal. MacAllister verovert de bal door een tackle van achteren. MacAllister draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Kamikaze Futebol Club 3:0

16e minuut.
Icardi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Illovszky met de inworp. Spoljarec rent richting de bal. Spoljarec haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Kamikaze Futebol Club 3:1

20e minuut.
Narea probeert naar een medespeler te passen. Praśniewski rent richting de bal. Panzin onderschept slim de pass. Panzin geeft een hoge lob. Murarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Stojanowski geeft een lange en hoge pass. Panzin met een sublieme pass. Murphy onderschept slim de pass. MacAllister is nu in balbezit. MacAllister schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Vascu speelt de bal door. MacAllister rent richting de bal. Carnevale legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! MacAllister is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Murarczyk neemt de penalty, wat een uithaal! Abdu Serkal bokst de bal weg. Murphy is nu in balbezit. Beuzebú verovert de bal door een tackle van achteren. Beuzebú draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Kamikaze Futebol Club 4:1

38e minuut.
Daar is Murarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murarczyk speelt de bal door. MacAllister rent richting de bal. MacAllister haalt uit met een fantastische trap. Abdu Serkal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Kamikaze Futebol Club 5:1

40e minuut.
Stojanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pęcak speelt de bal door. MacAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAllister schiet op doel. Abdu Serkal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Kamikaze Futebol Club 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Machine F.C. 32%, Kamikaze Futebol Club 68%.
Red Machine F.C. - Kamikaze Futebol Club 6:1

46e minuut.
Sampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú verovert de bal door een tackle van achteren. Panzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzin geeft een hoge lob. Murarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Murphy geeft de bal voor. Inworp. Panzin met een snelle inworp. Beuzebú bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Beuzebú bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú speelt de bal door. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk schiet op doel. Abdu Serkal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Kamikaze Futebol Club 7:1

53e minuut.
Panzin probeert naar een medespeler te passen. Beuzebú rent richting de bal. Beuzebú geeft een hoge lob. MacAllister is nu in balbezit. MacAllister haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Panzin verovert de bal door een tackle van achteren. Panzin speelt de bal door. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap. Abdu Serkal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Kamikaze Futebol Club 8:1

62e minuut.
Beuzebú is nu in balbezit. Beuzebú passt de bal zonder na te denken. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yiğitsoy de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Stojanowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Panteleev de bal. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Kamikaze Futebol Club 9:1

69e minuut.
Narea verovert de bal door een tackle van achteren. Stojanowski is nu in balbezit. Stojanowski passt de bal in één keer door. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Kamikaze Futebol Club 10:1

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pęcak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vascu is nu in balbezit. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... Abdu Serkal bokst de bal weg.

79e minuut.
Carnevale verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Pęcak met de inworp. MacAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAllister haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Kamikaze Futebol Club 11:1

81e minuut.
Węc geeft de bal voor. Murarczyk rent richting de bal. Beuzebú heeft problemen om de bal te vangen. Beuzebú haalt uit met een fantastische trap. Abdu Serkal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pęcak onderschept slim de pass. Pęcak met een sublieme pass. Panzin probeert naar een medespeler te passen. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Kamikaze Futebol Club 12:1

83e minuut.
Murarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Murarczyk probeert naar een medespeler te passen. Stojanowski geeft een lange en hoge pass. MacAllister rent richting de bal. MacAllister schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Machine F.C. 24%, Kamikaze Futebol Club 76%.
Red Machine F.C. - Kamikaze Futebol Club 12:1