Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dessicity Cori F.C
Normal Tactiek 2
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 38.9
poor Schieten solid
weak Passen adequate
poor Verdedigen good


15e minuut.
Branco rent richting de bal. Vicol verovert de bal door een tackle van achteren. Vicol geeft een lange en hoge pass. Gómez Bracho is nu in balbezit. Gómez Bracho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Solano met een harde bal richting middenveld. Vicol kopt de bal weg. Klungelig pakt Grilo de bal. Gómez Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Bracho draait met de bal, schiet en ... Solano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Cori F.C 0:1

17e minuut.
Gómez Bracho is nu in balbezit. Branco verovert de bal door een tackle van achteren. Borgetti speelt de bal door. Klungelig pakt Canache de bal. Canache haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Vicol passt de bal in één keer door. Borgetti met een sublieme pass. Klungelig pakt Canache de bal. Canache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Cori F.C 0:2

28e minuut.
Gomes is nu in balbezit. Gomes passt de bal zonder na te denken. Canache is nu in balbezit. Canache haalt uit met een fantastische trap. Solano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Cori F.C 0:3

29e minuut.
Andrada heeft problemen om de bal te vangen. Gómez Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Canache rent richting de bal. Canache haalt uit met een fantastische trap. Grilo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Bobadilla passt de bal in één keer door. Gómez Bracho is nu in balbezit. Gómez Bracho speelt de bal door. Canache rent richting de bal. Canache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Cori F.C 0:4

32e minuut.
Gómez Bracho probeert naar een medespeler te passen. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti probeert naar een medespeler te passen. Gruszecki rent richting de bal. Gruszecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gómez Bracho speelt de bal door. Klungelig pakt Canache de bal. Canache passt de bal met de wreef. Gruszecki rent richting de bal. Gruszecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Cori F.C 0:5

39e minuut.
Borgetti controleert de bal met de borst. Borgetti met een sublieme pass. Canache kan de bal niet met de borst controleren. Canache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Cori F.C 0:6

40e minuut.
Daar is Andrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canache onderschept slim de pass. Grilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Canache onderschept slim de pass. Canache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Cori F.C 0:7

41e minuut.
Andrada met een sublieme pass. Daar is Pieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canache bereikt de bal nog maar net als eerste. Canache draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Barcelos rent richting de bal. Canache verovert de bal door een tackle van achteren. Canache speelt de bal door. Gómez Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Bracho haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Solano met een harde bal richting middenveld. Velho da Costa kopt de bal weg. Canache bereikt de bal nog maar net als eerste. Canache haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dessicity 86%, Cori F.C 14%.
dessicity - Cori F.C 0:7

49e minuut.
Doeltrap. Solano trapt de bal weg van het doel. Velho da Costa kopt de bal weg. Gruszecki is nu in balbezit. Gruszecki haalt uit met een fantastische trap. Solano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Cori F.C 0:8

51e minuut.
Jasmi heeft problemen om de bal te vangen. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos speelt de bal door. Gómez Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Bracho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Atala kopt de bal weg. Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti passt de bal zonder na te denken. Daar is Canache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canache schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gruszecki is nu in balbezit. Gruszecki draait met de bal, schiet en ... Solano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Cori F.C 0:9

69e minuut.
Maga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gruszecki de bal. Gruszecki passt de bal in één keer door. Canache is nu in balbezit. Canache haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Grilo is nu in balbezit. Canache onderschept slim de pass. Canache met een sublieme pass. Gómez Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Bracho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Borgetti is nu in balbezit. Borgetti passt de bal zonder na te denken. Gruszecki rent richting de bal. Gruszecki schiet op doel. Solano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Cori F.C 0:10

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Solano niet meer kan verder spelen. Cantagalo komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Mariola is nu in balbezit. Borgetti geeft een hoge lob. Canache bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszecki is nu in balbezit. Gruszecki schiet op doel. De bal raakt de paal. Canache heeft problemen om de bal te vangen. Canache draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Maga met een sublieme pass. Bobadilla speelt de bal door. Canache is nu in balbezit. Canache haalt uit met een fantastische trap. Cantagalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Cori F.C 0:11

85e minuut.
Daar is Gomes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Bracho passt de bal in één keer door. Canache is nu in balbezit. Canache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dessicity 86%, Cori F.C 14%.
dessicity - Cori F.C 0:11