Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Podre Governador Valadares FC
433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 18
solide Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulcabbar onderschept slim de pass. Niziałek rent richting de bal. Niziałek haalt uit met een fantastische trap. Gomes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Podre - Governador Valadares FC 1:0

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Piero met een snelle inworp. Matanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Balcázar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Niziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztalski rent richting de bal. Niziałek is nu in balbezit. Masztalski rent richting de bal. Masztalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Conrado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo onderschept slim de pass. Abdulcabbar rent richting de bal. Vasallo verovert de bal door een tackle van achteren. Vasallo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Podre - Governador Valadares FC 1:1

28e minuut.
Gužes rent richting de bal. Gužes met een sublieme pass. Klungelig pakt Niziałek de bal. Niziałek haalt uit met een fantastische trap. Gomes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Podre - Governador Valadares FC 2:1

32e minuut.
Marques geeft een lange en hoge pass. Del Piero kopt de bal weg. Daar is Goiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar passt de bal zonder na te denken. Gomes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Matanza is nu in balbezit. Balcázar onderschept slim de pass. Niziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Podre 35%, Governador Valadares FC 65%.
SC Podre - Governador Valadares FC 2:1

52e minuut.
Wiercipięta trapt de bal weg. Balcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar speelt de bal door. Niziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niziałek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Matanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztalski verovert de bal door een tackle van achteren. Balcázar is nu in balbezit. Balcázar schiet op doel. Conrado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lanza zal de hoekschop nemen. Masztalski maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Niziałek de bal. Niziałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Podre - Governador Valadares FC 3:1

58e minuut.
Abdulcabbar passt de bal zonder na te denken. Balcázar probeert de bal aan de voet te houden. Marques bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Balcázar geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Abdulcabbar geeft een lange en hoge pass. Balcázar kopt de bal weg. Niziałek rent richting de bal. Niziałek schiet op doel. Gomes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Podre - Governador Valadares FC 4:1

68e minuut.
Matanza verovert de bal door een tackle van achteren. Matanza probeert naar een medespeler te passen. Roosalu rent richting de bal. Vasallo onderschept slim de pass. Vasallo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Zureta speelt de bal door. Vasallo rent richting de bal. Cunha onderschept slim de pass. Cunha geeft een hoge lob. Balcázar kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Claro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gužes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Masztalski heeft problemen om de bal te vangen. Masztalski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Goiano rent richting de bal. Masztalski verovert de bal door een tackle van achteren. Masztalski passt de bal in één keer door. Balcázar kan de bal niet met de borst controleren. Balcázar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gomes met een sublieme pass. Cavcav kopt de bal weg. Niziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niziałek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Podre 23%, Governador Valadares FC 77%.
SC Podre - Governador Valadares FC 4:1