Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Digital Red Machine F.C.
Normal Tactiek Feriado...
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 48
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 43.6
slecht Schieten solide
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Jepleting verovert de bal door een tackle van achteren. Jepleting geeft een lange en hoge pass. Chojnowski geeft een hoge lob. García Lozano is nu in balbezit. García Lozano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek passt de bal zonder na te denken. García Lozano rent richting de bal. Jepleting bereikt de bal nog maar net als eerste. Jepleting schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
de Pinho kopt de bal weg. Matias de Araújo rent richting de bal. Matias de Araújo geeft een hoge lob. Węc geeft de bal voor. García Lozano krijgt zijn hoofd ertegen. Rabelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Żądlak geeft een lange en hoge pass. Matias de Araújo is nu in balbezit. Matias de Araújo geeft een hoge lob. Węc geeft een hoge lob. García Lozano springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. Jepleting verovert de bal door een tackle van achteren. Farias legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jepleting is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. García Lozano neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital - Red Machine F.C. 0:1

16e minuut.
Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu geeft een hoge lob. García Lozano is nu in balbezit. García Lozano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital - Red Machine F.C. 0:2

17e minuut.
Jepleting passt de bal in één keer door. Żądlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojnowski met een sublieme pass. García Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lozano haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Digital - Red Machine F.C. 0:3

22e minuut.
Chojnowski passt de bal in één keer door. García Lozano rent richting de bal. García Lozano passt de bal met de wreef. Żądlak rent richting de bal. Żądlak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ćwiek passt de bal zonder na te denken. Żądlak rent richting de bal. Żądlak passt de bal in één keer door. Jepleting rent richting de bal. Jepleting haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Chojnowski geeft een lange en hoge pass. Matias de Araújo geeft een hoge lob. Pascoalin probeert de bal met de borst te controleren. Antenor rent richting de bal. Antenor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Chojnowski met een sublieme pass. García Lozano is nu in balbezit. de Pinho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! García Lozano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. García Lozano neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Rabelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Chojnowski is nu in balbezit. Chojnowski geeft een hoge lob. García Lozano kopt de bal weg. Jepleting bereikt de bal nog maar net als eerste. Jepleting draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Digital - Red Machine F.C. 0:4

38e minuut.
Daar is Matias de Araújo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek probeert naar een medespeler te passen. García Lozano heeft problemen om de bal te vangen. García Lozano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rabelo trapt de bal weg van het doel. Gomes rent richting de bal. Żądlak verovert de bal door een tackle van achteren. Żądlak geeft de bal voor. García Lozano krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Jepleting de bal. Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek probeert naar een medespeler te passen. Żądlak is nu in balbezit. Żądlak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital - Red Machine F.C. 0:5

43e minuut.
Chojnowski passt de bal met de wreef. Ćwiek geeft de bal voor. Daar is de Pinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Lozano rent richting de bal. García Lozano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital - Red Machine F.C. 0:6

45e minuut.
Jepleting kopt de bal weg. Chojnowski rent richting de bal. Cerquilha onderschept slim de pass. García Lozano onderschept slim de pass. García Lozano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digital 87%, Red Machine F.C. 13%.
Digital - Red Machine F.C. 0:6

49e minuut.
García Lozano rent richting de bal. Żądlak rent richting de bal. Żądlak passt de bal in één keer door. Jepleting rent richting de bal. Jepleting haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital - Red Machine F.C. 0:7

49e minuut.
Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jepleting rent richting de bal. Jepleting met een sublieme pass. García Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lozano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Inworp. Ćwiek met een snelle inworp. Węc bereikt de bal nog maar net als eerste. Węc geeft een lange en hoge pass. García Lozano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klungelig pakt Matias de Araújo de bal. Ćwiek is nu in balbezit. Ćwiek passt de bal in één keer door. García Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lozano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Żądlak met een sublieme pass. Jepleting rent richting de bal. Matias de Araújo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jepleting is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. García Lozano kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital - Red Machine F.C. 0:8

58e minuut.
Jepleting rent richting de bal. Daar is Jepleting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Lozano rent richting de bal. Jepleting rent richting de bal. Jepleting haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Rabelo trapt de bal weg van het doel. Węc kopt de bal weg. García Lozano rent richting de bal. García Lozano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojnowski is nu in balbezit. Chojnowski passt de bal in één keer door. García Lozano is nu in balbezit. García Lozano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cerquilha speelt de bal door. Żądlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądlak passt de bal in één keer door. García Lozano rent richting de bal. García Lozano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Węc met een sublieme pass. Daar is Jepleting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jepleting passt de bal met de wreef. García Lozano is nu in balbezit. García Lozano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital - Red Machine F.C. 0:9

66e minuut.
Pascoalin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Antenor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Lozano rent richting de bal. García Lozano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital - Red Machine F.C. 0:10

67e minuut.
Antenor met een sublieme pass. Cerquilha bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lozano is nu in balbezit. Ćwiek rent richting de bal. Ćwiek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jepleting krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Żądlak geeft een hoge lob. Matias de Araújo kopt de bal weg. García Lozano rent richting de bal. García Lozano schiet op doel. Rabelo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Digital - Red Machine F.C. 0:11

74e minuut.
Antenor probeert naar een medespeler te passen. Żądlak speelt de bal door. Ćwiek met een sublieme pass. García Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lozano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rabelo trapt de bal weg. Węc kopt de bal weg. García Lozano rent richting de bal. García Lozano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ćwiek draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Rabelo trapt de bal weg van het doel. Jepleting is nu in balbezit. Jepleting haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Węc passt de bal zonder na te denken. Chojnowski rent richting de bal. Chojnowski passt de bal met de wreef. García Lozano is nu in balbezit. García Lozano schiet op doel. Rabelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Ćwiek is nu in balbezit. Ćwiek speelt de bal door. García Lozano is nu in balbezit. Jepleting bereikt de bal nog maar net als eerste. Jepleting draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digital 87%, Red Machine F.C. 13%.
Digital - Red Machine F.C. 0:11