Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baltahintians Cori F.C
352 Tactiek 2
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 44.4
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Cogo is nu in balbezit. Borgetti verovert de bal door een tackle van achteren. Borgetti geeft een hoge lob. Puska krijgt zijn hoofd ertegen. Sojo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltahintians - Cori F.C 0:1

10e minuut.
Borgetti is nu in balbezit. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska passt de bal zonder na te denken. Rogefeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogefeldt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Jaskulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buniek verovert de bal door een tackle van achteren. Buniek passt de bal met de wreef. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rogefeldt passt de bal in één keer door. Kirov rent richting de bal. Kirov passt de bal met de wreef. Puska is nu in balbezit. Puska haalt uit met een fantastische trap. Sojo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

15e minuut.
Minh Thuận controleert de bal met de borst. Buniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buniek passt de bal in één keer door. Puska is nu in balbezit. Puska draait met de bal, schiet en ... Sojo bokst de bal weg. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baltahintians - Cori F.C 0:2

17e minuut.
Dumitrache geeft de bal voor. Puska kopt de bal weg. Klungelig pakt Figueira de bal. Kinský is nu in balbezit. Kinský schiet op doel. Sojo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kinský rent richting de bal. Kinský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Figueira is nu in balbezit. Kinský rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Chevalier ... Strafschop! Chevalier krijgt een gele kaart. Kinský is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Puska legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Sojo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltahintians - Cori F.C 0:3

27e minuut.
Figueira geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dumitrache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kinský rent richting de bal. Kinský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rogefeldt kan de bal niet met de borst controleren. Rogefeldt geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cravero de bal onder controle te krijgen. Kirov kopt de bal weg. Daar is Figueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sojo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kinský rent richting de bal. Kinský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baltahintians - Cori F.C 0:4

33e minuut.
Kirov probeert naar een medespeler te passen. Kinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinský passt de bal zonder na te denken. Puska is nu in balbezit. Puska draait met de bal, schiet en ... Sojo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltahintians - Cori F.C 0:5

43e minuut.
Yunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirov is nu in balbezit. Kirov passt de bal zonder na te denken. Dumitrache is nu in balbezit. Dumitrache geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltahintians 83%, Cori F.C 17%.
Baltahintians - Cori F.C 0:5

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cravero trapt de bal weg van het doel. Borgetti kopt de bal weg. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska draait met de bal, schiet en ... Sojo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Kirov met een sublieme pass. Buniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buniek speelt de bal door. Puska rent richting de bal. Puska haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogefeldt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti geeft de bal voor. Kinský krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sojo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Winiarski verovert de bal door een tackle van achteren. Winiarski geeft een hoge lob. Daar is Figueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinský rent richting de bal. Kinský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Buniek probeert naar een medespeler te passen. Puska rent richting de bal. Puska passt de bal in één keer door. Kinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltahintians - Cori F.C 0:6

65e minuut.
Buniek passt de bal in één keer door. Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti geeft de bal voor. Puska is nu in balbezit. Puska draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Chevalier geeft een hoge lob. Boczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boczkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Puska de bal. Puska schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Buniek onderschept slim de pass. Buniek probeert naar een medespeler te passen. Rogefeldt heeft problemen om de bal te vangen. Rogefeldt haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Chevalier de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Buniek onderschept slim de pass. Buniek probeert naar een medespeler te passen. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baltahintians - Cori F.C 0:7

76e minuut.
Kirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirov passt de bal zonder na te denken. Buniek heeft problemen om de bal te vangen. Puska is nu in balbezit. Puska draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Buniek passt de bal in één keer door. Daar is Figueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puska rent richting de bal. Puska schiet op doel. Sojo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltahintians - Cori F.C 0:8

84e minuut.
Kinský geeft de bal voor. Sojo probeert naar een medespeler te passen. Rogefeldt kopt de bal weg. Kinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Buniek de bal onder controle te krijgen. Buniek speelt de bal door. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltahintians - Cori F.C 0:9

87e minuut.
Boczkowski passt de bal zonder na te denken. Biserov is nu in balbezit. Kirov speelt de bal door. Puska rent richting de bal. Puska schiet op doel. Paal!

90e minuut.
Buniek heeft problemen om de bal te vangen. Buniek geeft de bal voor. Daar is Puska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirov rent richting de bal. Kirov haalt uit met een fantastische trap. Sojo bokst de bal weg. Kinský rent richting de bal. Kinský haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltahintians - Cori F.C 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltahintians 82%, Cori F.C 18%.
Baltahintians - Cori F.C 0:10