Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dessicity Kamikaze Futebol Club
Normal Tactiek 523-centro
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 35.6
weak Schieten excellent
weak Passen poor
weak Verdedigen good


3e minuut.
Illovszky onderschept slim de pass. Illovszky geeft een hoge lob. Sampka kopt de bal weg. Szilvási is nu in balbezit. Szilvási draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Kamikaze Futebol Club 0:1

9e minuut.
Sampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampka speelt de bal door. Spoljarec is nu in balbezit. Spoljarec draait met de bal, schiet en ... Solano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Kamikaze Futebol Club 0:2

18e minuut.
Conrado onderschept slim de pass. Conrado met een sublieme pass. Murphy geeft een lange en hoge pass. Szilvási rent richting de bal. Szilvási schiet op doel. Solano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Sampka is nu in balbezit. Sampka geeft de bal voor. Klungelig pakt Chapecó de bal. Spoljarec bereikt de bal nog maar net als eerste. Spoljarec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Kamikaze Futebol Club 0:3

31e minuut.
Sampka rent richting de bal. Sampka geeft een hoge lob. Spoljarec is nu in balbezit. Spoljarec schiet op doel. Solano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Kamikaze Futebol Club 0:4

33e minuut.
Sampka onderschept slim de pass. Sampka geeft de bal voor. Chapecó rent richting de bal. Spoljarec onderschept slim de pass. Spoljarec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Kamikaze Futebol Club 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dessicity 62%, Kamikaze Futebol Club 38%.
dessicity - Kamikaze Futebol Club 0:5

48e minuut.
Praśniewski rent richting de bal. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási probeert naar een medespeler te passen. Spoljarec rent richting de bal. Spoljarec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Kamikaze Futebol Club 0:6

56e minuut.
Spoljarec passt de bal zonder na te denken. Sampka rent richting de bal. Sampka met een sublieme pass. Szilvási rent richting de bal. Szilvási draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sampka verovert de bal door een tackle van achteren. Sampka met een sublieme pass. Szilvási rent richting de bal. Szilvási schiet op doel. Solano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Kamikaze Futebol Club 0:7

59e minuut.
Conrado probeert naar een medespeler te passen. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási rent richting de bal. Szilvási heeft problemen om de bal te vangen. Szilvási schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Kamikaze Futebol Club 0:8

65e minuut.
Illovszky passt de bal met de wreef. Praśniewski is nu in balbezit. Praśniewski speelt de bal door. Szilvási is nu in balbezit. Szilvási haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Kamikaze Futebol Club 0:9

66e minuut.
Andrada rent richting de bal. Andrada met een sublieme pass. Klungelig pakt Branco de bal. Szilvási rent richting de bal. Szilvási schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Solano trapt de bal weg van het doel. Illovszky kopt de bal weg. Spoljarec is nu in balbezit. Spoljarec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Solano trapt de bal weg van het doel. Sampka kopt de bal weg. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski is nu in balbezit. Praśniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Kamikaze Futebol Club 0:10

73e minuut.
Spoljarec schiet op doel. Chapecó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Illovszky geeft een hoge lob. Szilvási is nu in balbezit. Szilvási draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Kamikaze Futebol Club 0:11

82e minuut.
Mariola is nu in balbezit. Mariola geeft een lange en hoge pass. Panteleev heeft problemen om de bal te vangen. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Illovszky is nu in balbezit. Illovszky passt de bal in één keer door. Spoljarec is nu in balbezit. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási haalt uit met een fantastische trap. Solano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dessicity 53%, Kamikaze Futebol Club 47%.
dessicity - Kamikaze Futebol Club 0:11