Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Machine F.C. Governador Valadares FC
Feriado... Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
16% Spel op eigen helft 84%
63 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 19.2
very good Schieten weak
excellent Passen unsatisfactory
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Węc probeert naar een medespeler te passen. Stojanowski rent richting de bal. Stojanowski geeft een hoge lob. MacAllister rent richting de bal. MacAllister haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
MacAllister raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jepleting komt het veld opgelopen. Gomes met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Zureta de bal. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Governador Valadares FC 1:0

3e minuut.
Capel speelt de bal door. Beuzebú bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú passt de bal zonder na te denken. Jepleting rent richting de bal. Jepleting draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Gomes trapt de bal weg van het doel. Pęcak kopt de bal weg. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Matanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak verovert de bal door een tackle van achteren. Pęcak passt de bal in één keer door. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Icardi is nu in balbezit. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak passt de bal met de wreef. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Governador Valadares FC 2:0

14e minuut.
Matanza heeft problemen om de bal te vangen. Pęcak onderschept slim de pass. Pęcak passt de bal in één keer door. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk schiet op doel. Gomes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Rezende verovert de bal door een tackle van achteren. Pęcak verovert de bal door een tackle van achteren. Pęcak speelt de bal door. Klungelig pakt Murarczyk de bal. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Governador Valadares FC 3:0

18e minuut.
Icardi rent richting de bal. Icardi speelt de bal door. Pęcak speelt de bal door. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk schiet op doel. Gomes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Jepleting raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chojnowski komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Panzin zal de hoekschop nemen. Beuzebú springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Pęcak probeert naar een medespeler te passen. Panzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzin met een sublieme pass. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... Gomes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Matanza kopt de bal weg. Stojanowski met een sublieme pass. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk schiet op doel. Gomes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Governador Valadares FC 4:0

28e minuut.
Vasallo met een sublieme pass. Rezende probeert naar een medespeler te passen. Santana is nu in balbezit. Chojnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chojnowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Governador Valadares FC 5:0

32e minuut.
Icardi is nu in balbezit. Icardi geeft de bal voor. Beuzebú is nu in balbezit. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Governador Valadares FC 6:0

37e minuut.
Pęcak probeert naar een medespeler te passen. Chojnowski rent richting de bal. Chojnowski probeert naar een medespeler te passen. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... Gomes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Claro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pęcak zal de hoekschop nemen. Murarczyk springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Governador Valadares FC 7:0

40e minuut.
Chojnowski rent richting de bal. Chojnowski passt de bal in één keer door. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Governador Valadares FC 8:0

45e minuut.
Beuzebú is nu in balbezit. Beuzebú geeft een lange en hoge pass. Claro met een sublieme pass. Chojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojnowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Machine F.C. 23%, Governador Valadares FC 77%.
Red Machine F.C. - Governador Valadares FC 8:0

48e minuut.
Conrado geeft de bal voor. Inworp. Panzin met de inworp. Beuzebú bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Panzin met de inworp. Beuzebú rent richting de bal. Beuzebú geeft een lange en hoge pass. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Claro rent richting de bal. Chojnowski onderschept slim de pass. Chojnowski passt de bal in één keer door. Beuzebú rent richting de bal. Beuzebú draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Governador Valadares FC 9:0

52e minuut.
Rezende bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezende passt de bal met de wreef. Chojnowski is nu in balbezit. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Governador Valadares FC 10:0

54e minuut.
Marques is nu in balbezit. Beuzebú onderschept slim de pass. Beuzebú speelt de bal door. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Beuzebú bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzin is nu in balbezit. Panzin geeft een lange en hoge pass. Murarczyk springt en kopt de bal. Gomes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gomes trapt de bal weg. Beuzebú is nu in balbezit. Beuzebú geeft een lange en hoge pass. Chojnowski is nu in balbezit. Chojnowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Zureta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pęcak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chojnowski rent richting de bal. Chojnowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Chojnowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pęcak geeft een lange en hoge pass. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... Gomes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Governador Valadares FC 11:0

62e minuut.
Stojanowski geeft een lange en hoge pass. Murarczyk kopt de bal weg. Pęcak speelt de bal door. Chojnowski kan de bal niet met de borst controleren. Chojnowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Pęcak is nu in balbezit. Chojnowski is nu in balbezit. Pęcak speelt de bal door. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pęcak probeert naar een medespeler te passen. Panzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzin passt de bal met de wreef. Beuzebú rent richting de bal. Beuzebú draait met de bal, schiet en ... Gomes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... Gomes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Governador Valadares FC 12:0

67e minuut.
Inworp. Chojnowski met de inworp. Pęcak speelt de bal door. Murarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Murarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Governador Valadares FC 13:0

68e minuut.
Panzin speelt de bal door. Beuzebú heeft problemen om de bal te vangen. Beuzebú met een sublieme pass. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Governador Valadares FC 14:0

70e minuut.
Pęcak verovert de bal door een tackle van achteren. Pęcak speelt de bal door. Chojnowski geeft een hoge lob. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Panzin probeert naar een medespeler te passen. Beuzebú bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú probeert naar een medespeler te passen. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Governador Valadares FC 15:0

80e minuut.
Panzin is nu in balbezit. Panzin passt de bal met de wreef. Chojnowski is nu in balbezit. Chojnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Governador Valadares FC 16:0

80e minuut.
Rezende met een sublieme pass. Daar is Vasallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojnowski rent richting de bal. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Governador Valadares FC 17:0

82e minuut.
Panzin speelt de bal door. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú is nu in balbezit. Beuzebú draait met de bal, schiet en ... Gomes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Governador Valadares FC 18:0

83e minuut.
Matanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú onderschept slim de pass. Beuzebú passt de bal in één keer door. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Murarczyk rent richting de bal. Beuzebú is nu in balbezit. Murarczyk rent richting de bal. Beuzebú bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Governador Valadares FC 19:0

86e minuut.
Beuzebú kopt de bal weg. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk passt de bal zonder na te denken. Chojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojnowski haalt uit met een fantastische trap. Gomes bokst de bal weg. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap. Conrado probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Panzin zal de hoekschop nemen. Murarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Claro heeft problemen om de bal te vangen. Chojnowski rent richting de bal. Chojnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Governador Valadares FC 20:0

88e minuut.
Matanza met een sublieme pass. Conrado is nu in balbezit. Conrado geeft de bal voor. Chojnowski is nu in balbezit. Chojnowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Conrado geeft de bal voor. Inworp. Panzin met de inworp. Beuzebú rent richting de bal. Beuzebú schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Governador Valadares FC 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Machine F.C. 8%, Governador Valadares FC 92%.
Red Machine F.C. - Governador Valadares FC 21:0