Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Governador Valadares FC Red Machine F.C.
Normal Tactiek Feriado...
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 64
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 51.3
slecht Schieten uitmuntend
waardeloos Passen uitstekend
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Stojanowski speelt de bal door. Panzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzin passt de bal in één keer door. Murarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Governador Valadares FC - Red Machine F.C. 0:1

5e minuut.
Murarczyk onderschept slim de pass. Panzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzin passt de bal met de wreef. Beuzebú heeft problemen om de bal te vangen. Beuzebú haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
MacAllister heeft problemen om de bal te vangen. MacAllister passt de bal in één keer door. Marques rent richting de bal. Beuzebú onderschept slim de pass. Beuzebú schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Governador Valadares FC - Red Machine F.C. 0:2

9e minuut.
Stojanowski probeert naar een medespeler te passen. Pęcak geeft een lange en hoge pass. MacAllister heeft problemen om de bal te vangen. MacAllister draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Governador Valadares FC - Red Machine F.C. 0:3

10e minuut.
Beuzebú bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú passt de bal zonder na te denken. Goiano rent richting de bal. Murarczyk onderschept slim de pass. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Matanza rent richting de bal. Panzin verovert de bal door een tackle van achteren. Panzin met een sublieme pass. Klungelig pakt Murarczyk de bal. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gomes met een harde bal richting middenveld. MacAllister kopt de bal weg. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap. Gomes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Gomes met een harde bal richting middenveld. Pęcak kopt de bal weg. Daar is Murarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap. Gomes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Governador Valadares FC - Red Machine F.C. 0:4

15e minuut.
Stojanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak passt de bal met de wreef. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... Gomes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Conrado rent richting de bal. Conrado geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Panzin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. MacAllister maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boladão heeft problemen om de bal te vangen. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk schiet op doel. Gomes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Governador Valadares FC - Red Machine F.C. 0:5

17e minuut.
Beuzebú rent richting de bal. Panzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzin geeft een lange en hoge pass. Murarczyk springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Boladão de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pęcak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Beuzebú kopt de bal weg. Murarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Węc speelt de bal door. Panzin met een sublieme pass. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap. Conrado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Governador Valadares FC - Red Machine F.C. 0:6

21e minuut.
Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak verovert de bal door een tackle van achteren. Pęcak speelt de bal door. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Governador Valadares FC - Red Machine F.C. 0:7

23e minuut.
Węc passt de bal met de wreef. Beuzebú is nu in balbezit. Beuzebú passt de bal in één keer door. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gomes trapt de bal weg. Pęcak kan de bal niet met de borst controleren. Pęcak passt de bal in één keer door. MacAllister rent richting de bal. MacAllister haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Węc passt de bal in één keer door. Pęcak met een sublieme pass. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Governador Valadares FC - Red Machine F.C. 0:8

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gomes met een harde bal richting middenveld. Pęcak kopt de bal weg. MacAllister rent richting de bal. MacAllister draait met de bal, schiet en ... Gomes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk schiet op doel. Gomes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Governador Valadares FC - Red Machine F.C. 0:9

30e minuut.
Beuzebú is nu in balbezit. Beuzebú passt de bal in één keer door. MacAllister met een sublieme pass. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Capel met een sublieme pass. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak probeert naar een medespeler te passen. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk schiet op doel. Gomes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pęcak neemt de hoekschop. MacAllister is nu in balbezit. MacAllister draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Governador Valadares FC - Red Machine F.C. 0:10

34e minuut.
Panzin rent richting de bal. Panzin met een sublieme pass. Murarczyk rent richting de bal. Klungelig pakt Beuzebú de bal. Beuzebú haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Governador Valadares FC - Red Machine F.C. 0:11

37e minuut.
Conrado is nu in balbezit. Murarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Beuzebú bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú haalt uit met een fantastische trap. Gomes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Governador Valadares FC - Red Machine F.C. 0:12

38e minuut.
Stojanowski passt de bal met de wreef. Panzin is nu in balbezit. Panzin passt de bal met de wreef. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Pęcak is nu in balbezit. Pęcak speelt de bal door. MacAllister rent richting de bal. MacAllister schiet op doel. Gomes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Klungelig pakt Zureta de bal. MacAllister rent richting de bal. MacAllister geeft de bal voor. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Marques de bal. Beuzebú met een sublieme pass. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap. Gomes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Governador Valadares FC - Red Machine F.C. 0:13

45e minuut.
Rezende is nu in balbezit. Panzin verovert de bal door een tackle van achteren. Panzin passt de bal zonder na te denken. Daar is Murarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Governador Valadares FC 77%, Red Machine F.C. 23%.
Governador Valadares FC - Red Machine F.C. 0:13

47e minuut.
Stojanowski kopt de bal weg. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt MacAllister de bal. MacAllister schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak onderschept slim de pass. Pęcak probeert naar een medespeler te passen. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Governador Valadares FC - Red Machine F.C. 0:14

51e minuut.
Pęcak passt de bal in één keer door. MacAllister is nu in balbezit. Boladão probeert naar een medespeler te passen. MacAllister is nu in balbezit. MacAllister schiet op doel. Gomes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Santana is nu in balbezit. Stojanowski is nu in balbezit. Stojanowski geeft een lange en hoge pass. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Governador Valadares FC - Red Machine F.C. 0:15

57e minuut.
Icardi geeft de bal voor. Panzin kopt de bal weg. Beuzebú bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú schiet op doel. Gomes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Beuzebú heeft problemen om de bal te vangen. Matanza met een sublieme pass. Beuzebú probeert naar een medespeler te passen. Daar is Murarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murarczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacAllister met de inworp. Pęcak geeft de bal voor. Beuzebú bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Goiano is nu in balbezit. Pęcak verovert de bal door een tackle van achteren. Pęcak passt de bal in één keer door. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Governador Valadares FC - Red Machine F.C. 0:16

65e minuut.
Stojanowski geeft de bal voor. MacAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAllister geeft een lange en hoge pass. Daar is Murarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Governador Valadares FC - Red Machine F.C. 0:17

66e minuut.
Vasallo heeft problemen om de bal te vangen. MacAllister onderschept slim de pass. MacAllister passt de bal zonder na te denken. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gomes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Santana heeft problemen om de bal te vangen. Stojanowski rent richting de bal. Stojanowski passt de bal zonder na te denken. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Murarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Marques bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... Gomes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Governador Valadares FC - Red Machine F.C. 0:18

74e minuut.
Panzin probeert naar een medespeler te passen. Beuzebú bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú probeert naar een medespeler te passen. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Murarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... Conrado heeft problemen om de bal te vangen. Panzin is nu in balbezit. Panzin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Murarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk begaat een overtreding. Murarczyk krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Conrado trapt de bal weg van het doel. Capel kan de bal niet met de borst controleren. Węc geeft een hoge lob. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Stojanowski probeert naar een medespeler te passen. Panzin is nu in balbezit. Panzin met een sublieme pass. Murarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Pęcak passt de bal in één keer door. Panzin is nu in balbezit. Panzin passt de bal met de wreef. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pęcak met een snelle inworp. Stojanowski is nu in balbezit. Stojanowski geeft een hoge lob. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Conrado trapt de bal weg van het doel. Pęcak kopt de bal weg. Klungelig pakt Boladão de bal. MacAllister rent richting de bal. MacAllister draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Governador Valadares FC - Red Machine F.C. 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Governador Valadares FC 86%, Red Machine F.C. 14%.
Governador Valadares FC - Red Machine F.C. 0:19