Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Digital SC Podre
Normal Tactiek 433
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 32.9
zwak Schieten solide
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


10e minuut.
Gomes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerquilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerquilha passt de bal met de wreef. Antenor is nu in balbezit. Antenor schiet op doel. Wiercipięta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital - SC Podre 1:0

12e minuut.
Balcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Balcázar probeert naar een medespeler te passen. Niziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztalski is nu in balbezit. Masztalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
França speelt de bal door. Masztalski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Farias. Farias krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Cunha is nu in balbezit. Cunha passt de bal in één keer door. Balcázar rent richting de bal. Balcázar schiet op doel. Rabelo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Digital - SC Podre 1:1

30e minuut.
Abdulcabbar probeert naar een medespeler te passen. Masztalski is nu in balbezit. Masztalski passt de bal zonder na te denken. Niziałek rent richting de bal. Niziałek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Balcázar onderschept slim de pass. Balcázar met een sublieme pass. Matias de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niziałek verovert de bal door een tackle van achteren. Niziałek haalt uit met een fantastische trap. Rabelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Matias de Araújo probeert naar een medespeler te passen. Abdulcabbar rent richting de bal. Abdulcabbar speelt de bal door. Masztalski is nu in balbezit. Masztalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gužes onderschept slim de pass. Gužes geeft de bal voor. Daar is de Pinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niziałek rent richting de bal. Niziałek schiet op doel. Rabelo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digital 67%, SC Podre 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Digital - SC Podre 1:1

50e minuut.
Balcázar passt de bal met de wreef. Matias de Araújo is nu in balbezit. Niziałek onderschept slim de pass. Masztalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztalski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital - SC Podre 1:2

54e minuut.
Abdulcabbar rent richting de bal. Farias is nu in balbezit. Abdulcabbar onderschept slim de pass. Masztalski rent richting de bal. Masztalski schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Niziałek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert de Pinho de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lanza zal de hoekschop nemen. Masztalski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
de Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar onderschept slim de pass. Niziałek rent richting de bal. Balcázar rent richting de bal. Balcázar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
de Pinho geeft de bal voor. Del Piero speelt de bal door. Daar is Cunha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antenor bereikt de bal nog maar net als eerste. Antenor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Williamson rent richting de bal. Balcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Balcázar met een sublieme pass. Niziałek rent richting de bal. Niziałek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Inworp. Lanza met de inworp. Balcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert de Pinho de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digital 72%, SC Podre 28%.
Digital - SC Podre 1:2