Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dessicity Red Machine F.C.
Normal Tactiek Feriado...
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 55
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 53.5
weak Schieten formidable
weak Passen excellent
poor Verdedigen very good


3e minuut.
Beuzebú kopt de bal weg. Panzin probeert naar een medespeler te passen. García Lozano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Red Machine F.C. 0:1

4e minuut.
Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzin geeft een hoge lob. Murarczyk is nu in balbezit. Beuzebú rent richting de bal. Beuzebú schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk passt de bal in één keer door. García Lozano rent richting de bal. García Lozano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Red Machine F.C. 0:2

8e minuut.
Pęcak speelt de bal door. Daar is García Lozano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Lozano haalt uit met een fantastische trap. Murarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Solano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Red Machine F.C. 0:3

9e minuut.
Murarczyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mariola. Murarczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Panzin met een snel genomen vrije trap. García Lozano is nu in balbezit. García Lozano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Solano speelt de bal door. Daar is Branco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęcak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Murarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murarczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt García Lozano de bal. García Lozano speelt de bal door. Chapecó rent richting de bal. Beuzebú verovert de bal door een tackle van achteren. Beuzebú schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Red Machine F.C. 0:4

18e minuut.
Panzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzin passt de bal zonder na te denken. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Beuzebú krijgt zijn hoofd ertegen. Solano met een sublieme pass. Beuzebú kopt de bal weg. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Stojanowski probeert naar een medespeler te passen. Pęcak rent richting de bal. Pęcak met een sublieme pass. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Klungelig pakt Mariola de bal. Beuzebú is nu in balbezit. Beuzebú passt de bal in één keer door. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Stojanowski passt de bal in één keer door. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak passt de bal met de wreef. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pedrera kopt de bal weg. Daar is Pęcak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęcak speelt de bal door. Daar is García Lozano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Lozano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Solano probeert wanhopig de bal te grijpen. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Red Machine F.C. 0:5

29e minuut.
Panzin is nu in balbezit. Beuzebú is nu in balbezit. Beuzebú passt de bal zonder na te denken. Daar is Murarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murarczyk schiet op doel. Solano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Pęcak rent richting de bal. Pęcak passt de bal zonder na te denken. Mariola rent richting de bal. Beuzebú onderschept slim de pass. Beuzebú schiet op doel. Solano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Grilo is nu in balbezit. Grilo geeft een hoge lob. Stojanowski met een sublieme pass. García Lozano rent richting de bal. García Lozano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Węc probeert naar een medespeler te passen. Panzin is nu in balbezit. Panzin passt de bal zonder na te denken. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Red Machine F.C. 0:6

37e minuut.
Narea onderschept slim de pass. Narea geeft de bal voor. Pęcak is nu in balbezit. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Red Machine F.C. 0:7

40e minuut.
Beuzebú kan de bal niet met de borst controleren. Beuzebú passt de bal in één keer door. Pęcak is nu in balbezit. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Red Machine F.C. 0:8

42e minuut.
García Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lozano passt de bal zonder na te denken. Murarczyk is nu in balbezit. Beuzebú bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Panzin met een sublieme pass. Klungelig pakt Pęcak de bal. Pęcak geeft een hoge lob. Daar is Murarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Red Machine F.C. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dessicity 82%, Red Machine F.C. 18%.
dessicity - Red Machine F.C. 0:9

47e minuut.
Panzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzin geeft een lange en hoge pass. Beuzebú kopt de bal weg. Murarczyk controleert de bal met de borst. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... Solano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Red Machine F.C. 0:10

49e minuut.
Solano met een sublieme pass. Stojanowski probeert naar een medespeler te passen. Panzin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Murarczyk de bal. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Red Machine F.C. 0:11

51e minuut.
Gomes met de inworp. Branco met een sublieme pass. Panzin probeert naar een medespeler te passen. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Panzin neemt de hoekschop. Murarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Red Machine F.C. 0:12

54e minuut.
Daar is Stojanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojanowski speelt de bal door. García Lozano is nu in balbezit. García Lozano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Solano met een sublieme pass. Panzin rent richting de bal. Panzin passt de bal zonder na te denken. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Węc passt de bal met de wreef. Pęcak speelt de bal door. Daar is Murarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... Solano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Red Machine F.C. 0:13

58e minuut.
Panzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzin passt de bal zonder na te denken. García Lozano rent richting de bal. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... Paal!

61e minuut.
Klungelig pakt García Lozano de bal. Pęcak rent richting de bal. Pęcak geeft een lange en hoge pass. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Red Machine F.C. 0:14

63e minuut.
Barcelos geeft de bal voor. Stojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanowski geeft een lange en hoge pass. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Red Machine F.C. 0:15

69e minuut.
Murarczyk passt de bal in één keer door. Węc rent richting de bal. Panzin is nu in balbezit. Panzin geeft een hoge lob. Murarczyk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Panzin heeft problemen om de bal te vangen. Panzin probeert naar een medespeler te passen. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk schiet op doel. Solano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Red Machine F.C. 0:16

76e minuut.
Pęcak rent richting de bal. Pęcak passt de bal in één keer door. Mariola bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú onderschept slim de pass. Beuzebú draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Chapecó met een harde bal richting middenveld. Panzin kopt de bal weg. Daar is Murarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap. Solano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Red Machine F.C. 0:17

78e minuut.
García Lozano geeft een lange en hoge pass. Beuzebú rent richting de bal. Beuzebú geeft een hoge lob. Murarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Murarczyk schiet op doel. Solano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Red Machine F.C. 0:18

81e minuut.
Węc speelt de bal door. Panzin probeert naar een medespeler te passen. García Lozano rent richting de bal. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak schiet op doel. Solano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Red Machine F.C. 0:19

84e minuut.
Inworp. Stojanowski met de inworp. Pęcak met een sublieme pass. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap. Solano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Pęcak rent richting de bal. Pęcak passt de bal in één keer door. García Lozano heeft problemen om de bal te vangen. García Lozano schiet op doel. Solano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Red Machine F.C. 0:20

88e minuut.
Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú is nu in balbezit. Murarczyk speelt de bal door. García Lozano heeft problemen om de bal te vangen. García Lozano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Inworp. Stojanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak geeft een hoge lob. Murarczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Solano bokst de bal weg. Grilo rent richting de bal. Grilo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pęcak met een snelle inworp. Branco onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pęcak zal de hoekschop nemen. Beuzebú bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dessicity - Red Machine F.C. 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dessicity 84%, Red Machine F.C. 16%.
dessicity - Red Machine F.C. 0:21