Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Machine F.C. dessicity
Feriado... Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
19% Spel op eigen helft 81%
51 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 20.7
formidabel Schieten zwak
uitstekend Passen zwak
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
García Lozano rent richting de bal. García Lozano geeft de bal voor. Andrada met een sublieme pass. Murarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap. Solano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Beuzebú kan de bal niet met de borst controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Panzin neemt de hoekschop. Beuzebú is nu in balbezit. Beuzebú draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Pedrera kopt de bal weg. Stojanowski speelt de bal door. Panzin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Murarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Węc rent richting de bal. Węc passt de bal zonder na te denken. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap. Solano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - dessicity 1:0

10e minuut.
Beuzebú heeft problemen om de bal te vangen. Mariola is nu in balbezit. Beuzebú onderschept slim de pass. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - dessicity 2:0

11e minuut.
Pęcak draait met de bal, schiet en ... Grilo heeft problemen om de bal te vangen. Pęcak is nu in balbezit. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - dessicity 3:0

12e minuut.
Pieri rent richting de bal. Pęcak begaat een overtreding. Pieri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Branco met een snel genomen vrije trap. Andrada krijgt zijn hoofd ertegen. Pearce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - dessicity 3:1

16e minuut.
Panzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzin geeft de bal voor. Klungelig pakt Chapecó de bal. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - dessicity 4:1

18e minuut.
Beuzebú rent richting de bal. Beuzebú passt de bal met de wreef. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... Solano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - dessicity 5:1

25e minuut.
García Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Pęcak met een sublieme pass. Daar is Murarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap. Solano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - dessicity 6:1

28e minuut.
Murarczyk rent richting de bal. Beuzebú bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú passt de bal zonder na te denken. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - dessicity 7:1

30e minuut.
Laterza is nu in balbezit. Laterza geeft de bal voor. Panzin met een sublieme pass. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - dessicity 8:1

32e minuut.
Pęcak met een sublieme pass. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes is nu in balbezit. Murarczyk onderschept slim de pass. Murarczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grilo trapt de bal weg van het doel. Panzin probeert naar een medespeler te passen. García Lozano is nu in balbezit. García Lozano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stojanowski met de inworp. Pęcak met een sublieme pass. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Panzin speelt de bal door. Daar is García Lozano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęcak met een sublieme pass. Beuzebú rent richting de bal. Beuzebú draait met de bal, schiet en ... Paal!

39e minuut.
Węc rent richting de bal. Pieri onderschept slim de pass. Pieri met een sublieme pass. Beuzebú is nu in balbezit. Beuzebú draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - dessicity 9:1

41e minuut.
Stojanowski onderschept slim de pass. Stojanowski passt de bal zonder na te denken. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lozano rent richting de bal. García Lozano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - dessicity 10:1

42e minuut.
García Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. García Lozano passt de bal in één keer door. Beuzebú is nu in balbezit. Panzin rent richting de bal. Panzin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pęcak kopt de bal weg. García Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk rent richting de bal. Beuzebú rent richting de bal. Beuzebú draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Murarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - dessicity 11:1

45e minuut.
Węc verovert de bal door een tackle van achteren. Węc met een sublieme pass. Stojanowski geeft de bal voor. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - dessicity 12:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Machine F.C. 20%, dessicity 80%.
Red Machine F.C. - dessicity 12:1

47e minuut.
Gomes met de inworp. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak begaat een overtreding. Pęcak krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk onderschept slim de pass. García Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lozano draait met de bal, schiet en ... Solano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - dessicity 13:1

50e minuut.
Pęcak speelt de bal door. Klungelig pakt Panzin de bal. Panzin passt de bal in één keer door. Murarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Murarczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Grilo de bal. García Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lozano schiet op doel. Solano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - dessicity 14:1

52e minuut.
Klungelig pakt Andrada de bal. Stojanowski is nu in balbezit. Stojanowski geeft een lange en hoge pass. García Lozano rent richting de bal. García Lozano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Murarczyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - dessicity 15:1

57e minuut.
Pedrera passt de bal in één keer door. Daar is Węc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węc geeft een hoge lob. García Lozano rent richting de bal. García Lozano draait met de bal, schiet en ... Solano bokst de bal weg. Paal! Solano probeert naar een medespeler te passen. Węc rent richting de bal. Węc passt de bal met de wreef. García Lozano rent richting de bal. García Lozano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Stojanowski passt de bal in één keer door. Panzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Murarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Stojanowski geeft een hoge lob. Murarczyk kopt de bal weg. Grilo bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. García Lozano schiet op doel. Solano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Murarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - dessicity 16:1

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chapecó trapt de bal weg van het doel. Panzin kopt de bal weg. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - dessicity 17:1

66e minuut.
Pieri passt de bal met de wreef. Daar is Chapecó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... Solano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - dessicity 18:1

68e minuut.
Pieri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Conrado komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Grilo met een harde bal richting middenveld. Stojanowski kopt de bal weg. Gomes heeft problemen om de bal te vangen. García Lozano rent richting de bal. García Lozano draait met de bal, schiet en ... Solano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Murarczyk rent richting de bal. De bal raakt de paal. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Murarczyk draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - dessicity 19:1

73e minuut.
Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk passt de bal in één keer door. Pęcak met een sublieme pass. Klungelig pakt García Lozano de bal. García Lozano schiet op doel. Solano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - dessicity 20:1

75e minuut.
Pedrera met een snelle inworp. Conrado rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Stojanowski ... Strafschop! Conrado raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Conrado neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Pearce bokst de bal weg. Conrado rent richting de bal. Conrado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Icardi rent richting de bal. Icardi geeft een hoge lob. Daar is Gomes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Lozano is nu in balbezit. García Lozano draait met de bal, schiet en ... Solano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. García Lozano rent richting de bal. García Lozano geeft de bal voor. Murarczyk springt en kopt de bal. Solano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Barcelos heeft problemen om de bal te vangen. Panzin is nu in balbezit. Met opzet legt Mariola zijn tegenspeler op de grond. Mariola krijgt een gele kaart.

83e minuut.
García Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Grilo bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lozano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Lozano krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Pedrera rent richting de bal. García Lozano onderschept slim de pass. Pęcak geeft een hoge lob. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - dessicity 21:1

89e minuut.
Pęcak heeft problemen om de bal te vangen. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk probeert naar een medespeler te passen. García Lozano is nu in balbezit. García Lozano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Machine F.C. 17%, dessicity 83%.
Red Machine F.C. - dessicity 21:1