Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Machine F.C. Baltahintians
Feriado... Tactiek 352
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
69 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 18
formidabel Schieten slecht
uitstekend Passen hopeloos
zeer goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Jaskulski is nu in balbezit. García Lozano onderschept slim de pass. Minh Thuận begaat een overtreding. Minh Thuận krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Pęcak geeft een lange en hoge pass. Figueira heeft problemen om de bal te vangen. García Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lozano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Panzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzin passt de bal in één keer door. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 1:0

8e minuut.
Daar is Icardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Icardi geeft een lange en hoge pass. Murarczyk kopt de bal weg. García Lozano rent richting de bal. García Lozano schiet op doel. Sojo bokst de bal weg. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 2:0

13e minuut.
Stojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanowski geeft een lange en hoge pass. Beuzebú kopt de bal weg. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap. Sojo bokst de bal weg. Cravero rent richting de bal. Murarczyk onderschept slim de pass. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... Sojo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Panzin neemt de hoekschop. Murarczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Sojo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 3:0

16e minuut.
Karakula is nu in balbezit. Pęcak verovert de bal door een tackle van achteren. Pęcak passt de bal in één keer door. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Pęcak de bal. Pęcak geeft de bal voor. Klungelig pakt Murarczyk de bal. García Lozano rent richting de bal. García Lozano draait met de bal, schiet en ... Sojo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 4:0

22e minuut.
Klungelig pakt Minh Thuận de bal. Pęcak probeert naar een medespeler te passen. Chevalier rent richting de bal. García Lozano onderschept slim de pass. García Lozano haalt uit met een fantastische trap. Sojo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. García Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lozano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 5:0

24e minuut.
Węc passt de bal met de wreef. Panzin met een sublieme pass. Murarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Beuzebú is nu in balbezit. Beuzebú draait met de bal, schiet en ... Sojo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beuzebú bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú draait met de bal, schiet en ... Sojo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak verovert de bal door een tackle van achteren. Pęcak geeft een hoge lob. García Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lozano schiet op doel. Sojo bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pęcak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Murarczyk springt en kopt de bal. Daar is Figueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sojo bokst de bal weg.

28e minuut.
García Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. García Lozano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Murarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murarczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 6:0

29e minuut.
Cogo is nu in balbezit. Cogo passt de bal in één keer door. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 7:0

34e minuut.
Węc is nu in balbezit. Jaskulski met een sublieme pass. Cogo rent richting de bal. Beuzebú verovert de bal door een tackle van achteren. Beuzebú draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Yunt de bal. Pęcak verovert de bal door een tackle van achteren. Pęcak geeft een hoge lob. Murarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is García Lozano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sojo met een sublieme pass. Panzin kopt de bal weg. García Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lozano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Beuzebú is nu in balbezit. Panzin met een sublieme pass. Chevalier rent richting de bal. García Lozano onderschept slim de pass. García Lozano draait met de bal, schiet en ... Sojo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 8:0

41e minuut.
Murarczyk passt de bal in één keer door. Beuzebú rent richting de bal. Beuzebú passt de bal met de wreef. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 9:0

42e minuut.
Cravero rent richting de bal. Cravero geeft een lange en hoge pass. García Lozano kopt de bal weg. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sojo trapt de bal weg van het doel. Panzin kopt de bal weg. Klungelig pakt Murarczyk de bal. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 10:0

44e minuut.
Stojanowski met een sublieme pass. Panzin is nu in balbezit. Panzin probeert naar een medespeler te passen. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... Paal!

45e minuut.
Chevalier geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pęcak met de inworp. García Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lozano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Machine F.C. 21%, Baltahintians 79%.
Red Machine F.C. - Baltahintians 10:0

47e minuut.
Laterza geeft een hoge lob. Beuzebú is nu in balbezit. Beuzebú passt de bal in één keer door. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 11:0

48e minuut.
Vink passt de bal in één keer door. Karakula rent richting de bal. García Lozano onderschept slim de pass. Pęcak rent richting de bal. Pęcak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 12:0

50e minuut.
Beuzebú heeft problemen om de bal te vangen. Beuzebú passt de bal in één keer door. Figueira is nu in balbezit. Murarczyk onderschept slim de pass. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 13:0

51e minuut.
Pęcak speelt de bal door. Beuzebú is nu in balbezit. Beuzebú probeert naar een medespeler te passen. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 14:0

53e minuut.
Minh Thuận bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Beuzebú rent richting de bal. Beuzebú draait met de bal, schiet en ... Sojo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 15:0

54e minuut.
Pęcak is nu in balbezit. Pęcak passt de bal zonder na te denken. Beuzebú bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú haalt uit met een fantastische trap. Sojo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 16:0

58e minuut.
Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak is nu in balbezit. García Lozano rent richting de bal. García Lozano schiet op doel. Sojo bokst de bal weg. García Lozano is nu in balbezit. García Lozano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 17:0

59e minuut.
Vink heeft problemen om de bal te vangen. Murarczyk is nu in balbezit. Vink schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Vink moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vink schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Murarczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Węc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Panzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzin passt de bal zonder na te denken. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... Sojo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 18:0

61e minuut.
García Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. García Lozano geeft een hoge lob. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 19:0

63e minuut.
Murarczyk passt de bal met de wreef. Daar is Panzin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panzin passt de bal in één keer door. García Lozano is nu in balbezit. García Lozano schiet op doel. Sojo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 20:0

64e minuut.
García Lozano speelt de bal door. Beuzebú is nu in balbezit. Beuzebú passt de bal zonder na te denken. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Stojanowski probeert naar een medespeler te passen. García Lozano rent richting de bal. García Lozano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Murarczyk de bal. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Beuzebú bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Panzin kopt de bal weg. García Lozano is nu in balbezit. Pęcak speelt de bal door. Beuzebú heeft problemen om de bal te vangen. Beuzebú draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Stojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanowski passt de bal in één keer door. Pęcak met een sublieme pass. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sojo met een harde bal richting middenveld. Pęcak rent richting de bal. Pęcak geeft een hoge lob. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. García Lozano is nu in balbezit. García Lozano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Sojo met een harde bal richting middenveld. Pęcak kopt de bal weg. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sojo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sojo speelt de bal door. Panzin kopt de bal weg. Murarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Murarczyk schiet op doel. Sojo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 21:0

73e minuut.
Panzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzin met een sublieme pass. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Murarczyk schiet op doel. Sojo bokst de bal weg. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 22:0

74e minuut.
Pęcak probeert naar een medespeler te passen. Beuzebú bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú passt de bal in één keer door. Murarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... Sojo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Węc bereikt de bal nog maar net als eerste. Węc met een sublieme pass. Daar is Cravero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beuzebú rent richting de bal. Beuzebú schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beuzebú speelt de bal door. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 23:0

77e minuut.
Pęcak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chojnowski komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Węc geeft een hoge lob. Cravero heeft problemen om de bal te vangen. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk schiet op doel. Sojo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Chojnowski kopt de bal weg. Daar is Figueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Lozano rent richting de bal. García Lozano haalt uit met een fantastische trap. Sojo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 24:0

87e minuut.
Chojnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chojnowski geeft een lange en hoge pass. Murarczyk kopt de bal weg. Beuzebú is nu in balbezit. Beuzebú haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Panzin rent richting de bal. Panzin probeert naar een medespeler te passen. Cravero bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú onderschept slim de pass. Beuzebú haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sojo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beuzebú bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 25:0

90e minuut.
Chojnowski probeert naar een medespeler te passen. Murarczyk rent richting de bal. Beuzebú bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Baltahintians 26:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Machine F.C. 6%, Baltahintians 94%.
Red Machine F.C. - Baltahintians 26:0