Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dessicity SC Podre
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 34.4
weak Schieten solid
weak Passen weak
poor Verdedigen average


1e minuut.
Barcelos is nu in balbezit. Barcelos passt de bal met de wreef. Niziałek heeft problemen om de bal te vangen. Balcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Solano trapt de bal weg van het doel. Abdulcabbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pieri krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Balcázar rent richting de bal. Balcázar geeft de bal voor. Grilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztalski verovert de bal door een tackle van achteren. Masztalski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pieri verovert de bal door een tackle van achteren. Andrada rent richting de bal. Cavcav maakt een afschuwelijke overtreding. Cavcav krijgt een gele kaart. Andrada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Branco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Andrada krijgt zijn hoofd ertegen. Wiercipięta bokst de bal weg.

12e minuut.
Abdulcabbar passt de bal zonder na te denken. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco probeert naar een medespeler te passen. Andrada is nu in balbezit. Andrada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Del Piero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Niziałek de bal. Grilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niziałek rent richting de bal. Niziałek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pedrera is nu in balbezit. Pedrera probeert naar een medespeler te passen. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gužes rent richting de bal. Abdulcabbar is nu in balbezit. Abdulcabbar geeft de bal voor. Masztalski is nu in balbezit. Masztalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dessicity 46%, SC Podre 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dessicity - SC Podre 0:0

73e minuut.
Balcázar is nu in balbezit. Balcázar passt de bal met de wreef. Grilo is nu in balbezit. Niziałek onderschept slim de pass. Niziałek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dessicity 53%, SC Podre 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dessicity - SC Podre 0:0