Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kamikaze Futebol Club Digital
523-centro Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 17.7
goed Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Szilvási rent richting de bal. Antenor is nu in balbezit. Panteleev onderschept slim de pass. Szilvási rent richting de bal. Szilvási geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kamikaze Futebol Club - Digital 1:0

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. França zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Illovszky is nu in balbezit. Antenor verovert de bal door een tackle van achteren. Antenor schiet op doel. Tabone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Daar is Sampka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bêbado is nu in balbezit. Sampka onderschept slim de pass. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási schiet op doel. Rabelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Szilvási verovert de bal door een tackle van achteren. Szilvási geeft de bal voor. Daar is de Pinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praśniewski onderschept slim de pass. Praśniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Williamson is nu in balbezit. Praśniewski onderschept slim de pass. Cerquilha rent richting de bal. Portillo onderschept slim de pass. Portillo passt de bal zonder na te denken. Rabelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Farias geeft een lange en hoge pass. Inworp. Panteleev met de inworp. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sampka heeft problemen om de bal te vangen. Bêbado rent richting de bal. Sampka verovert de bal door een tackle van achteren. Szilvási is nu in balbezit. Szilvási haalt uit met een fantastische trap. Rabelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamikaze Futebol Club 39%, Digital 61%.
Kamikaze Futebol Club - Digital 1:0

55e minuut.
Szilvási verovert de bal door een tackle van achteren. Panteleev is nu in balbezit. Panteleev passt de bal met de wreef. Szilvási rent richting de bal. Szilvási draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cerquilha rent richting de bal. Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo geeft een lange en hoge pass. Szilvási is nu in balbezit. Szilvási schiet op doel. Rabelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamikaze Futebol Club - Digital 2:0

72e minuut.
Bêbado rent richting de bal. Szilvási verovert de bal door een tackle van achteren. Cerquilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási rent richting de bal. Szilvási haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamikaze Futebol Club - Digital 3:0

75e minuut.
Bêbado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bêbado speelt de bal door. de Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampka is nu in balbezit. Sampka draait met de bal, schiet en ... Rabelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Klungelig pakt Sampka de bal. Sampka speelt de bal door. Szilvási is nu in balbezit. Daar is Szilvási, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szilvási schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Panteleev is nu in balbezit. Szilvási rent richting de bal. Szilvási passt de bal zonder na te denken. Praśniewski rent richting de bal. Praśniewski schiet op doel. Rabelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Sampka passt de bal zonder na te denken. Matias de Araújo is nu in balbezit. Szilvási onderschept slim de pass. Szilvási haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamikaze Futebol Club - Digital 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamikaze Futebol Club 29%, Digital 71%.
Kamikaze Futebol Club - Digital 4:0