Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vitorino Futebol Clube Psycotico fc
Primeira Tactiek mais doido ainda
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
57.5 gemiddelde waardering 49.5
good Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen adequate


1e minuut.
Skandalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skandalidis geeft een hoge lob. Orbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf verovert de bal door een tackle van achteren. Stumpf schiet op doel. Feitosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Crnogorac verovert de bal door een tackle van achteren. Crnogorac passt de bal zonder na te denken. Radzimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzimski schiet op doel. Grumezea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitorino Futebol Clube - Psycotico fc 0:1

10e minuut.
Fontana passt de bal in één keer door. Skandalidis rent richting de bal. Skandalidis probeert naar een medespeler te passen. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Yaşarsoy probeert naar een medespeler te passen. Crnogorac is nu in balbezit. Crnogorac geeft een hoge lob. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Skandalidis controleert de bal met de borst. Skandalidis met een sublieme pass. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf schiet op doel. Feitosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Massolo de bal. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Massolo krijgt een gele kaart. Arantes raakt geblesseerd tijdens het duel. Salvador komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ideias rent richting de bal. Ideias geeft een lange en hoge pass. Stumpf heeft problemen om de bal te vangen. de Quadros is nu in balbezit. de Quadros haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Grumezea trapt de bal weg van het doel. Ideias is nu in balbezit. Ideias geeft de bal voor. Tesser is nu in balbezit. Tesser haalt uit met een fantastische trap. Feitosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Herojewski passt de bal in één keer door. Skandalidis is nu in balbezit. Skandalidis met een sublieme pass. Klungelig pakt Stumpf de bal. Stumpf schiet op doel. Feitosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Tesser is nu in balbezit. Tesser passt de bal zonder na te denken. Stumpf is nu in balbezit. Stumpf draait met de bal, schiet en ... Feitosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Feitosa speelt de bal door. Antón Camarero kopt de bal weg. Crnogorac geeft een hoge lob. Radzimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzimski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Salvador verovert de bal door een tackle van achteren. Salvador geeft de bal voor. Crnogorac kopt de bal weg. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vitorino Futebol Clube 41%, Psycotico fc 59%.
Vitorino Futebol Clube - Psycotico fc 0:1

47e minuut.
Antón Camarero bereikt de bal nog maar net als eerste. Antón Camarero probeert naar een medespeler te passen. Crnogorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnogorac draait met de bal, schiet en ... Grumezea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitorino Futebol Clube - Psycotico fc 0:2

57e minuut.
Salvador rent richting de bal. Salvador geeft de bal voor. Crnogorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Grumezea trapt de bal weg van het doel. Skandalidis kopt de bal weg. Orbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf verovert de bal door een tackle van achteren. Stumpf schiet op doel. Feitosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Herojewski onderschept slim de pass. Yaşarsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Crnogorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnogorac haalt uit met een fantastische trap. Grumezea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitorino Futebol Clube - Psycotico fc 0:3

69e minuut.
Inworp. Ideias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tesser rent richting de bal. Tesser geeft een hoge lob. de Quadros krijgt zijn hoofd ertegen. Feitosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Salvador rent richting de bal. Fontana verovert de bal door een tackle van achteren. Fontana speelt de bal door. Tesser rent richting de bal. Tesser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Fontana is nu in balbezit. Salvador verovert de bal door een tackle van achteren. Salvador geeft een lange en hoge pass. Arantes rent richting de bal. Arantes draait met de bal, schiet en ... Grumezea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Radzimski rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vitorino Futebol Clube 42%, Psycotico fc 58%.
Vitorino Futebol Clube - Psycotico fc 0:3