Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galvez Vila Futebol Clube
vencer Tactiek 352
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 54.2
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Park-Sun is nu in balbezit. Park-Sun passt de bal met de wreef. Melidonis rent richting de bal. Melidonis schiet op doel. Năstase maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galvez - Vila Futebol Clube 0:1

10e minuut.
Binion geeft de bal voor. Bartołowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ciauşoiu de bal. Buchanan is nu in balbezit. Buchanan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Năstase probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Bartołowicz passt de bal zonder na te denken. Gniadek rent richting de bal. Gniadek geeft een lange en hoge pass. Buchanan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gollovitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollovitzer passt de bal met de wreef. Năstase probeert wanhopig de bal te grijpen. Buchanan is nu in balbezit. Buchanan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galvez - Vila Futebol Clube 0:2

24e minuut.
Ouédec onderschept slim de pass. Ouédec geeft een hoge lob. Park-Sun kopt de bal weg. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Gollovitzer met een sublieme pass. Asso met een sublieme pass. Buchanan rent richting de bal. Buchanan draait met de bal, schiet en ... Năstase werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Divecký onderschept slim de pass. Divecký passt de bal met de wreef. Melidonis rent richting de bal. Melidonis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Asso bereikt de bal nog maar net als eerste. Asso met een sublieme pass. Buchanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchanan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galvez - Vila Futebol Clube 0:3

45e minuut.
Zanette passt de bal met de wreef. Solano is nu in balbezit. Solano passt de bal met de wreef. Park-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Sun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galvez 64%, Vila Futebol Clube 36%.
Galvez - Vila Futebol Clube 0:3

46e minuut.
Melidonis passt de bal zonder na te denken. Asso rent richting de bal. Asso speelt de bal door. Daar is Buchanan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gollovitzer geeft de bal voor. Năstase bokst de bal weg. Melidonis is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gniadek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Năstase werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Buchanan is nu in balbezit. Buchanan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galvez - Vila Futebol Clube 0:4

57e minuut.
Inworp. Ðức Minh komt het veld opgelopen. Zanette met de inworp. Tepszics is nu in balbezit. Tepszics geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Solano kopt de bal weg. Asso kan de bal niet met de borst controleren. Asso passt de bal zonder na te denken. Buchanan rent richting de bal. Buchanan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gollovitzer passt de bal in één keer door. Álvarez García heeft problemen om de bal te vangen. Bodin speelt de bal door. Melidonis rent richting de bal. Melidonis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Divecký speelt de bal door. Melidonis is nu in balbezit. Melidonis passt de bal in één keer door. Buchanan is nu in balbezit. Buchanan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ðức Minh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bodin probeert naar een medespeler te passen. Ðức Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Minh geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bodin met een sublieme pass. Asso rent richting de bal. Asso passt de bal zonder na te denken. Buchanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchanan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galvez 65%, Vila Futebol Clube 35%.
Galvez - Vila Futebol Clube 0:4