Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vila Futebol Clube Psycotico fc
352 Tactiek mais doido ainda
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 45.7
zeer goed Schieten solide
solide Passen solide
solide Verdedigen matig


5e minuut.
Gniadek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Franchino. Gniadek raakt geblesseerd tijdens het duel. Melidonis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Orbán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodin is nu in balbezit. Bodin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hariga rent richting de bal. Hariga geeft een hoge lob. Arantes kopt de bal weg. Cantù bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantù schiet op doel. Stacey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Gniadek is nu in balbezit. Franchino verovert de bal door een tackle van achteren. Franchino geeft een lange en hoge pass. Radzimski is nu in balbezit. Radzimski draait met de bal, schiet en ... Stacey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Gniadek rent richting de bal. Gniadek met een sublieme pass. Klungelig pakt Franchino de bal. Melidonis is nu in balbezit. Melidonis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Franchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek verovert de bal door een tackle van achteren. Gniadek probeert naar een medespeler te passen. Melidonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melidonis draait met de bal, schiet en ... Feitosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Orbán verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Buchanan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchanan kopt de bal weg. Daar is Franchino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melidonis onderschept slim de pass. Melidonis haalt uit met een fantastische trap. Feitosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Antón Camarero kopt de bal weg. Yaşarsoy heeft problemen om de bal te vangen. Yaşarsoy probeert naar een medespeler te passen. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Franchino probeert naar een medespeler te passen. Salvador met een sublieme pass. Radzimski rent richting de bal. Klungelig pakt Radzimski de bal. Radzimski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Harangi probeert naar een medespeler te passen. Gniadek rent richting de bal. Gniadek geeft een lange en hoge pass. Asso geeft een hoge lob. Melidonis springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Futebol Clube - Psycotico fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Futebol Clube 44%, Psycotico fc 56%.
Vila Futebol Clube - Psycotico fc 1:0

47e minuut.
Asso geeft de bal voor. Klungelig pakt Franchino de bal. Bodin rent richting de bal. Bodin geeft de bal voor. Buchanan springt en kopt de bal. Feitosa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Futebol Clube - Psycotico fc 2:0

56e minuut.
Yaşarsoy passt de bal in één keer door. Arantes rent richting de bal. Cantù bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantù draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Futebol Clube - Psycotico fc 2:1

57e minuut.
Ðức Minh komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ðức Minh geeft een hoge lob. Antón Camarero geeft de bal voor. Arantes kopt de bal weg. Cantù bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantù haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Franchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Melidonis onderschept slim de pass. Melidonis passt de bal zonder na te denken. Ðức Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Minh geeft de bal voor. Feitosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Futebol Clube 38%, Psycotico fc 62%.
Vila Futebol Clube - Psycotico fc 2:1