Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Psycotico fc Vila Futebol Clube
mais doido ainda Tactiek 352
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.4 gemiddelde waardering 53.3
goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Vrzák geeft een lange en hoge pass. Arantes is nu in balbezit. Harangi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harangi krijgt een gele kaart. Arantes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

8e minuut.
Daar is Arantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weiss is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wollner. Wollner krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Klungelig pakt Arantes de bal. Arantes passt de bal in één keer door. Radzimski is nu in balbezit. Radzimski draait met de bal, schiet en ... Stacey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Vila Futebol Clube 1:0

14e minuut.
Vrzák geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sebastián met de inworp. Asso speelt de bal door. Sebastián geeft de bal voor. Feitosa bokst de bal weg.

16e minuut.
Bodin passt de bal zonder na te denken. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vulpeş. Vulpeş krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Salvador geeft de bal voor. Arantes rent richting de bal. Arantes speelt de bal door. Weiss rent richting de bal. Weiss haalt uit met een fantastische trap. Stacey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Harangi geeft de bal voor. Vrzák rent richting de bal. Asso onderschept slim de pass. Asso geeft een lange en hoge pass. Mocanu springt en kopt de bal. Feitosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Mocanu met een sublieme pass. Gniadek rent richting de bal. Gniadek met een sublieme pass. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Vulpeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeş geeft een lange en hoge pass. Radzimski kopt de bal weg. Arantes rent richting de bal. Arantes haalt uit met een fantastische trap. Stacey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Vulpeş geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gniadek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gollovitzer passt de bal in één keer door. Mocanu is nu in balbezit. Met opzet legt Salvador zijn tegenspeler op de grond. Salvador krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Weiss rent richting de bal. Weiss passt de bal zonder na te denken. Wollner onderschept slim de pass. Klungelig pakt Arantes de bal. Arantes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psycotico fc 64%, Vila Futebol Clube 36%.
Psycotico fc - Vila Futebol Clube 1:0

46e minuut.
Yaşarsoy rent richting de bal. Yaşarsoy passt de bal met de wreef. Arantes rent richting de bal. Arantes draait met de bal, schiet en ... Stacey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Vila Futebol Clube 2:0

50e minuut.
Gniadek rent richting de bal. Gniadek geeft een lange en hoge pass. Alkmaarderhout is nu in balbezit. Alkmaarderhout haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Vila Futebol Clube 2:1

54e minuut.
Bodin probeert naar een medespeler te passen. Asso heeft problemen om de bal te vangen. Asso met een sublieme pass. Alkmaarderhout rent richting de bal. Alkmaarderhout schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Ðức Minh komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Daar is Vrzák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vrzák. Vrzák krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Yaşarsoy is nu in balbezit. Yaşarsoy probeert naar een medespeler te passen. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes haalt uit met een fantastische trap. Stacey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Vila Futebol Clube 3:1

87e minuut.
Orbán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cantù komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psycotico fc 64%, Vila Futebol Clube 36%.
Psycotico fc - Vila Futebol Clube 3:1