Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reokgodkrogk Denver Broncos
Normal Tactiek soja
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 40.3
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Rosznowiecki geeft een lange en hoge pass. Léo Mineiro kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Manavoğlu de bal onder controle te krijgen. Manavoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
reokgodkrogk - Denver Broncos 0:1

8e minuut.
Babastro kopt de bal weg. Rosznowiecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt da Fazenda de bal. Manavoğlu rent richting de bal. Manavoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Celestino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki passt de bal zonder na te denken. Manavoğlu is nu in balbezit. Manavoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Caeiro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roma komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Rosznowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rosznowiecki passt de bal zonder na te denken. Léo Mineiro rent richting de bal. Léo Mineiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
reokgodkrogk - Denver Broncos 0:2

18e minuut.
Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki passt de bal in één keer door. Daar is Manavoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manavoğlu schiet op doel. Raizel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
reokgodkrogk - Denver Broncos 0:3

20e minuut.
Léo Mineiro rent richting de bal. Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki speelt de bal door. Klungelig pakt Manavoğlu de bal. Manavoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babastro met de inworp. Rosznowiecki speelt de bal door. Léo Mineiro heeft problemen om de bal te vangen. Léo Mineiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
reokgodkrogk - Denver Broncos 0:4

22e minuut.
Melis geeft een lange en hoge pass. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki passt de bal zonder na te denken. Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rosznowiecki kopt de bal weg. Barcău heeft problemen om de bal te vangen. Barcău geeft de bal voor. Manavoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Raizel trapt de bal weg van het doel. Melis met een sublieme pass. Rosznowiecki speelt de bal door. Daar is Manavoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manavoğlu draait met de bal, schiet en ... Raizel bokst de bal weg. Daar is Léo Mineiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Léo Mineiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Léo Mineiro geeft een lange en hoge pass. Daar is Pimbó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manavoğlu is nu in balbezit. Manavoğlu draait met de bal, schiet en ... da Fazenda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barcău neemt de hoekschop. Manavoğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
reokgodkrogk - Denver Broncos 0:5

30e minuut.
da Fazenda trapt de bal weg van het doel. Qualira kopt de bal weg. Rosznowiecki probeert naar een medespeler te passen. Manavoğlu rent richting de bal. Manavoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
reokgodkrogk - Denver Broncos 0:6

31e minuut.
Léo Mineiro rent richting de bal. Qualira begaat een overtreding. Léo Mineiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Barcău zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Manavoğlu is nu in balbezit. Manavoğlu schiet op doel. Na een snelle pass probeert da Fazenda de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barcău zal de hoekschop nemen. Léo Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Léo Mineiro passt de bal in één keer door. Manavoğlu rent richting de bal. Manavoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
reokgodkrogk - Denver Broncos 0:7

36e minuut.
Rosznowiecki is nu in balbezit. Léo Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Léo Mineiro passt de bal zonder na te denken. Barcău geeft een hoge lob. Manavoğlu geeft de bal voor. Raizel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Léo Mineiro rent richting de bal. Léo Mineiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
reokgodkrogk - Denver Broncos 0:8

37e minuut.
Daia heeft problemen om de bal te vangen. Celestino rent richting de bal. Manavoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manavoğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reokgodkrogk 76%, Denver Broncos 24%.
reokgodkrogk - Denver Broncos 0:8

46e minuut.
Manavoğlu kopt de bal weg. Mares Guia heeft problemen om de bal te vangen. Léo Mineiro rent richting de bal. Léo Mineiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
reokgodkrogk - Denver Broncos 0:9

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Roma de bal onder controle te krijgen. Léo Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Léo Mineiro passt de bal zonder na te denken. Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Barcău kopt de bal weg. Rosznowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Rosznowiecki geeft een lange en hoge pass. Manavoğlu rent richting de bal. Manavoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
reokgodkrogk - Denver Broncos 0:10

50e minuut.
Babastro geeft een lange en hoge pass. Manavoğlu kopt de bal weg. Daar is Mares Guia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Léo Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Léo Mineiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Raizel trapt de bal weg van het doel. Barcău is nu in balbezit. Barcău passt de bal met de wreef. Melis heeft problemen om de bal te vangen. Rosznowiecki geeft een hoge lob. Raizel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Raizel met een sublieme pass. Barcău kopt de bal weg. Léo Mineiro controleert de bal met de borst. Léo Mineiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
reokgodkrogk - Denver Broncos 0:11

54e minuut.
Barcău probeert de bal aan de voet te houden. Alecci is nu in balbezit. Alecci geeft de bal voor. Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu draait met de bal, schiet en ... Raizel bokst de bal weg. Mares Guia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barcău zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Léo Mineiro controleert de bal met de borst. Léo Mineiro geeft de bal voor. Raizel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manavoğlu springt en kopt de bal. Raizel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
reokgodkrogk - Denver Broncos 0:12

57e minuut.
Raizel trapt de bal weg. Barcău rent richting de bal. Barcău probeert naar een medespeler te passen. Manavoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Manavoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Barcău met een sublieme pass. Léo Mineiro heeft problemen om de bal te vangen. Léo Mineiro probeert naar een medespeler te passen. Manavoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Manavoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
reokgodkrogk - Denver Broncos 0:13

60e minuut.
Klungelig pakt Barcău de bal. Barcău passt de bal zonder na te denken. Rosznowiecki probeert naar een medespeler te passen. Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Alecci rent richting de bal. Alecci speelt de bal door. Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu draait met de bal, schiet en ... Raizel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
reokgodkrogk - Denver Broncos 0:14

69e minuut.
da Fazenda trapt de bal weg. Barcău rent richting de bal. Barcău geeft de bal voor. Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
reokgodkrogk - Denver Broncos 0:15

72e minuut.
Barcău passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Léo Mineiro de bal. Mares Guia is nu in balbezit. Léo Mineiro onderschept slim de pass. Léo Mineiro schiet op doel. Raizel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu haalt uit met een fantastische trap. da Fazenda probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rosznowiecki geeft een hoge lob. Daar is Dourado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Manavoğlu heeft problemen om de bal te vangen. da Fazenda is nu in balbezit. Manavoğlu onderschept slim de pass. Manavoğlu draait met de bal, schiet en ... Raizel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
reokgodkrogk - Denver Broncos 0:16

82e minuut.
Babastro heeft problemen om de bal te vangen. Babastro geeft de bal voor. Manavoğlu rent richting de bal. Manavoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
reokgodkrogk - Denver Broncos 0:17

85e minuut.
Mares Guia geeft de bal voor. Inworp. Barcău zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosznowiecki geeft een lange en hoge pass. Manavoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
reokgodkrogk - Denver Broncos 0:18

85e minuut.
Celestino speelt de bal door. Daia rent richting de bal. Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Raizel met een harde bal richting middenveld. Alecci rent richting de bal. Barcău probeert naar een medespeler te passen. Léo Mineiro heeft problemen om de bal te vangen. Léo Mineiro haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Veér rent richting de bal. Veér geeft de bal voor. Barcău geeft de bal voor. Manavoğlu rent richting de bal. Manavoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
reokgodkrogk - Denver Broncos 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reokgodkrogk 84%, Denver Broncos 16%.
reokgodkrogk - Denver Broncos 0:19