Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Denver Broncos reokgodkrogk
soja Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 20.3
solid Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Rosznowiecki probeert naar een medespeler te passen. Kantartzis rent richting de bal. Kantartzis passt de bal in één keer door. Léo Mineiro rent richting de bal. Léo Mineiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Pimbó geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babastro met een snelle inworp. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Raizel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Léo Mineiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Denver Broncos - reokgodkrogk 1:0

10e minuut.
da Fazenda rent richting de bal. da Fazenda geeft een hoge lob. Inworp. Babastro met de inworp. Rosznowiecki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Babastro passt de bal in één keer door. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki passt de bal in één keer door. Léo Mineiro is nu in balbezit. Léo Mineiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Otava probeert naar een medespeler te passen. Babastro bereikt de bal nog maar net als eerste. Babastro passt de bal in één keer door. Kantartzis is nu in balbezit. Kantartzis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Denver Broncos - reokgodkrogk 2:0

18e minuut.
Raizel trapt de bal weg van het doel. Babastro kopt de bal weg. Kantartzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantartzis draait met de bal, schiet en ... Raizel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Denver Broncos - reokgodkrogk 3:0

30e minuut.
Babastro kopt de bal weg. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki passt de bal in één keer door. Léo Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Léo Mineiro schiet op doel. Raizel bokst de bal weg.

32e minuut.
Babastro rent richting de bal. Babastro passt de bal in één keer door. Kantartzis is nu in balbezit. Kantartzis schiet op doel. Raizel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Denver Broncos - reokgodkrogk 4:0

34e minuut.
da Fazenda geeft een hoge lob. Inworp. Babastro met een snelle inworp. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Alecci passt de bal met de wreef. Qualira probeert de bal met de borst te controleren. Rosznowiecki speelt de bal door. Léo Mineiro heeft problemen om de bal te vangen. Léo Mineiro schiet op doel. Raizel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Denver Broncos - reokgodkrogk 5:0

38e minuut.
Melis passt de bal met de wreef. Babastro rent richting de bal. Babastro geeft de bal voor. Léo Mineiro springt en kopt de bal. Raizel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Caeiro met een sublieme pass. Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki met een sublieme pass. Kantartzis is nu in balbezit. Kantartzis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rosznowiecki passt de bal zonder na te denken. Daar is Babastro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babastro passt de bal in één keer door. Léo Mineiro rent richting de bal. Léo Mineiro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Denver Broncos 16%, reokgodkrogk 84%.
Denver Broncos - reokgodkrogk 5:0

49e minuut.
Dourado kan de bal niet met de borst controleren. Rosznowiecki speelt de bal door. Kantartzis rent richting de bal. Kantartzis schiet op doel. Raizel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Denver Broncos - reokgodkrogk 6:0

53e minuut.
Daia met een sublieme pass. Veér is nu in balbezit. Veér geeft een lange en hoge pass. Babastro geeft een hoge lob. Kantartzis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Melis met een sublieme pass. Rosznowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Rosznowiecki passt de bal zonder na te denken. Kantartzis is nu in balbezit. Kantartzis haalt uit met een fantastische trap. Raizel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Babastro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kantartzis kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Dourado rent richting de bal. Rosznowiecki onderschept slim de pass. Rosznowiecki passt de bal zonder na te denken. Léo Mineiro is nu in balbezit. Léo Mineiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Rosznowiecki passt de bal zonder na te denken. Léo Mineiro rent richting de bal. Léo Mineiro geeft de bal voor. Kantartzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantartzis schiet op doel. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Otava bereikt de bal nog maar net als eerste. Otava geeft een lange en hoge pass. Mares Guia probeert de bal met de borst te controleren. Léo Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Léo Mineiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kantartzis geeft een hoge lob. Morchi speelt de bal door. Daar is Léo Mineiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Léo Mineiro draait met de bal, schiet en ... Raizel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Denver Broncos - reokgodkrogk 7:0

70e minuut.
Pimbó met een sublieme pass. Kantartzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantartzis passt de bal zonder na te denken. Léo Mineiro rent richting de bal. Léo Mineiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Denver Broncos - reokgodkrogk 8:0

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Roriz de bal onder controle te krijgen. Inworp. Otava met een snelle inworp. Morchi geeft een lange en hoge pass. Kantartzis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Pimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Babastro rent richting de bal. Babastro met een sublieme pass. Kantartzis rent richting de bal. Kantartzis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Léo Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Léo Mineiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Denver Broncos - reokgodkrogk 9:0

79e minuut.
da Fazenda rent richting de bal. da Fazenda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babastro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosznowiecki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Babastro kopt de bal weg. Rosznowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Rosznowiecki geeft de bal voor. Léo Mineiro rent richting de bal. Léo Mineiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Denver Broncos - reokgodkrogk 10:0

82e minuut.
Dourado passt de bal zonder na te denken. Babastro met een sublieme pass. Léo Mineiro rent richting de bal. Léo Mineiro draait met de bal, schiet en ... Raizel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Denver Broncos - reokgodkrogk 11:0

89e minuut.
Veér verovert de bal door een tackle van achteren. Veér probeert naar een medespeler te passen. Rosznowiecki probeert naar een medespeler te passen. Kantartzis rent richting de bal. Kantartzis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Denver Broncos 21%, reokgodkrogk 79%.
Denver Broncos - reokgodkrogk 11:0