Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vila Futebol Clube Vitorino Futebol Clube
352 Tactiek Primeira
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 58.1
excellent Schieten solid
good Passen very good
very good Verdedigen very good


9e minuut.
Gollovitzer rent richting de bal. Gollovitzer probeert naar een medespeler te passen. Ðức Minh probeert naar een medespeler te passen. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ideias rent richting de bal. Ideias passt de bal met de wreef. Skandalidis probeert naar een medespeler te passen. Mądrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrzejewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Skandalidis rent richting de bal. Skandalidis geeft de bal voor. Mądrzejewski kopt de bal weg. Tesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesser schiet op doel. Stacey bokst de bal weg.

28e minuut.
Gollovitzer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skandalidis. Gollovitzer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Melidonis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mocanu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Futebol Clube - Vitorino Futebol Clube 1:0

31e minuut.
Ideias kopt de bal weg. Tesser rent richting de bal. Lisień legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lisień krijgt een gele kaart. Tesser is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olivo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vila Futebol Clube - Vitorino Futebol Clube 1:1

32e minuut.
Ideias passt de bal met de wreef. Tesser rent richting de bal. Tesser probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mądrzejewski de bal. Mądrzejewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Divecký probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Melidonis is nu in balbezit. Skandalidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melidonis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Melidonis kan niet meer verder spelen. Alkmaarderhout komt het veld opgelopen. Divecký met een snel genomen vrije trap. Herojewski kan de bal niet met de borst controleren. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Fontana is nu in balbezit. Sebastián verovert de bal door een tackle van achteren. Sebastián geeft de bal voor. Alkmaarderhout springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Futebol Clube - Vitorino Futebol Clube 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Futebol Clube 57%, Vitorino Futebol Clube 43%.
Vila Futebol Clube - Vitorino Futebol Clube 2:1

51e minuut.
Tesser kopt de bal weg. Mądrzejewski heeft problemen om de bal te vangen. Wollner begaat een overtreding. Wollner krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Olivo geeft de bal voor. Wollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesser verovert de bal door een tackle van achteren. Tesser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mocanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fontana. Mocanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sebastián zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alkmaarderhout krijgt zijn hoofd ertegen. Grumezea bokst de bal weg.

73e minuut.
Divecký kopt de bal weg. Tango probeert naar een medespeler te passen. Mądrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrzejewski draait met de bal, schiet en ... Stacey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vila Futebol Clube - Vitorino Futebol Clube 2:2

80e minuut.
Olivo passt de bal met de wreef. Mądrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrzejewski speelt de bal door. Tesser rent richting de bal. Tesser schiet op doel. Stacey bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Futebol Clube 49%, Vitorino Futebol Clube 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vila Futebol Clube - Vitorino Futebol Clube 2:2