Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vitorino Futebol Clube Denver Broncos
Primeira Tactiek soja
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 49.8
solid Schieten adequate
solid Passen good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Herojewski met een sublieme pass. Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki geeft een lange en hoge pass. Żygadło verovert de bal door een tackle van achteren. Barcău geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Babastro is nu in balbezit. Babastro passt de bal in één keer door. Manavoğlu is nu in balbezit. Manavoğlu haalt uit met een fantastische trap. Olivo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitorino Futebol Clube - Denver Broncos 0:1

5e minuut.
Tesser onderschept slim de pass. Tesser passt de bal in één keer door. Skandalidis met een sublieme pass. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf schiet op doel. Stalev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Ideias neemt vlug de vrije trap. Tesser kopt de bal weg. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf draait met de bal, schiet en ... Stalev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Léo Mineiro onderschept slim de pass. Barcău is nu in balbezit. Skandalidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skandalidis krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Żygadło met een sublieme pass. de Quadros is nu in balbezit. de Quadros passt de bal met de wreef. Tesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Skandalidis verovert de bal door een tackle van achteren. Skandalidis passt de bal in één keer door. Daar is Stumpf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stumpf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vitorino Futebol Clube - Denver Broncos 1:1

13e minuut.
Babastro probeert naar een medespeler te passen. Veér met een sublieme pass. Stumpf is nu in balbezit. Stumpf schiet op doel. Stalev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitorino Futebol Clube - Denver Broncos 2:1

20e minuut.
Herojewski onderschept slim de pass. Herojewski geeft de bal voor. Massolo kan de bal niet met de borst controleren. Léo Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Léo Mineiro haalt uit met een fantastische trap. Olivo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Babastro passt de bal in één keer door. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki speelt de bal door. Manavoğlu is nu in balbezit. Manavoğlu schiet op doel. Olivo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vitorino Futebol Clube - Denver Broncos 2:2

37e minuut.
Cvetković is nu in balbezit. Cvetković geeft een hoge lob. Stumpf geeft de bal voor. Tesser is nu in balbezit. Tesser schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Stalev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitorino Futebol Clube - Denver Broncos 3:2

41e minuut.
de Quadros speelt de bal door. Ideias bereikt de bal nog maar net als eerste. Melis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vitorino Futebol Clube 48%, Denver Broncos 52%.
Vitorino Futebol Clube - Denver Broncos 3:2

57e minuut.
Alecci onderschept slim de pass. Fontana onderschept slim de pass. Fontana probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stumpf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stumpf draait met de bal, schiet en ... Stalev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stumpf rent richting de bal. Stumpf draait met de bal, schiet en ... Stalev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Ideias bereikt de bal nog maar net als eerste. Ideias passt de bal zonder na te denken. Tesser rent richting de bal. Tesser schiet op doel. Stalev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitorino Futebol Clube - Denver Broncos 4:2

66e minuut.
de Quadros met een sublieme pass. Otava bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf verovert de bal door een tackle van achteren. Stumpf haalt uit met een fantastische trap. Stalev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
de Quadros geeft een lange en hoge pass. Fontana rent richting de bal. Melis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Babastro de bal onder controle te krijgen. Ideias bereikt de bal nog maar net als eerste. Ideias passt de bal met de wreef. Tesser is nu in balbezit. Tesser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Fontana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skandalidis speelt de bal door. Stumpf is nu in balbezit. Stumpf haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vitorino Futebol Clube 37%, Denver Broncos 63%.
Vitorino Futebol Clube - Denver Broncos 4:2