Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galvez reokgodkrogk
lala Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
24 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 20.3
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Caeiro probeert naar een medespeler te passen. do Rio de Janeiro heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zanette. do Rio de Janeiro raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dourado neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
do Bope verovert de bal door een tackle van achteren. do Bope geeft een lange en hoge pass. Mares Guia heeft problemen om de bal te vangen. Park-Sun is nu in balbezit. Park-Sun haalt uit met een fantastische trap. Raizel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Dourado rent richting de bal. Lazzarini verovert de bal door een tackle van achteren. Lazzarini probeert naar een medespeler te passen. Park-Sun rent richting de bal. Park-Sun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galvez - reokgodkrogk 1:0

21e minuut.
Lazzarini passt de bal in één keer door. Vesgo rent richting de bal. Qualira legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vesgo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lazzarini legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Raizel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Mares Guia de bal onder controle te krijgen. Park-Sun rent richting de bal. Pimbó is nu in balbezit. Park-Sun verovert de bal door een tackle van achteren. Park-Sun draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galvez 45%, reokgodkrogk 55%.
Galvez - reokgodkrogk 1:0

50e minuut.
Klungelig pakt Lazzarini de bal. Mazzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Daia maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Daia naar de kleedkamers voor een vroege douche.

51e minuut.
Lazzarini kopt de bal weg. da Fazenda probeert de bal aan de voet te houden. Vesgo is nu in balbezit. Vesgo haalt uit met een fantastische trap. Raizel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galvez - reokgodkrogk 2:0

54e minuut.
Ouédec kopt de bal weg. Klungelig pakt Álvarez García de bal. Álvarez García geeft een lange en hoge pass. Park-Sun is nu in balbezit. Park-Sun schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini met een sublieme pass. Park-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesgo is nu in balbezit. Vesgo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Galvez - reokgodkrogk 3:0

64e minuut.
Pimbó rent richting de bal. Binion onderschept slim de pass. Binion geeft een hoge lob. Klungelig pakt Park-Sun de bal. Park-Sun draait met de bal, schiet en ... Raizel bokst de bal weg.

66e minuut.
Álvarez García zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini geeft de bal voor. Park-Sun is nu in balbezit. Park-Sun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Binion bereikt de bal nog maar net als eerste. Binion geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mares Guia de bal. Álvarez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galvez - reokgodkrogk 4:0

76e minuut.
Álvarez García met een snelle inworp. Lazzarini geeft de bal voor. Park-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Sun schiet op doel. Raizel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galvez - reokgodkrogk 5:0

79e minuut.
do Rio de Janeiro passt de bal met de wreef. Ouédec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec geeft een lange en hoge pass. Park-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Sun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Raizel trapt de bal weg van het doel. Mazzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzotti met een sublieme pass. Daar is Park-Sun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Park-Sun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Binion verovert de bal door een tackle van achteren. Dourado rent richting de bal. Binion begaat een overtreding. Dourado moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dourado kan niet meer verder spelen. Roma komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galvez 27%, reokgodkrogk 73%.
Galvez - reokgodkrogk 5:0