Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vila Futebol Clube TRUEKILLAS
352 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
15% Spel op eigen helft 85%
45 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 19.9
excellent Schieten average
very good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Asso probeert naar een medespeler te passen. Bodin is nu in balbezit. Bodin met een sublieme pass. Melidonis rent richting de bal. Melidonis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Futebol Clube - TRUEKILLAS 1:0

6e minuut.
Divecký probeert naar een medespeler te passen. Hester bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchanan verovert de bal door een tackle van achteren. Bodin rent richting de bal. Bodin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Melidonis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Melidonis rent richting de bal. Melidonis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Futebol Clube - TRUEKILLAS 2:0

9e minuut.
Gollovitzer probeert naar een medespeler te passen. Bodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodin met een sublieme pass. Buchanan rent richting de bal. Buchanan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Kokoszka de bal onder controle te krijgen. Gniadek probeert naar een medespeler te passen. Asso bereikt de bal nog maar net als eerste. Asso geeft de bal voor. Melidonis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Buchanan rent richting de bal. Bodin rent richting de bal. Bodin passt de bal in één keer door. Melidonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melidonis draait met de bal, schiet en ... Aprelino bokst de bal weg. Melidonis rent richting de bal. Melidonis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Futebol Clube - TRUEKILLAS 3:0

17e minuut.
Barba Ruiva is nu in balbezit. Buchanan verovert de bal door een tackle van achteren. Buchanan passt de bal zonder na te denken. Melidonis rent richting de bal. Melidonis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Futebol Clube - TRUEKILLAS 4:0

19e minuut.
Bodin is nu in balbezit. Bodin passt de bal met de wreef. Buchanan is nu in balbezit. Buchanan haalt uit met een fantastische trap. Aprelino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Futebol Clube - TRUEKILLAS 5:0

23e minuut.
Fruet is nu in balbezit. Bodin verovert de bal door een tackle van achteren. Bodin met een sublieme pass. Melidonis rent richting de bal. Melidonis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Klungelig pakt Divecký de bal. Divecký probeert naar een medespeler te passen. Buchanan rent richting de bal. Buchanan schiet op doel. Aprelino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Futebol Clube - TRUEKILLAS 6:0

27e minuut.
Asso probeert naar een medespeler te passen. Buchanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba Ruiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchanan onderschept slim de pass. Buchanan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Harangi is nu in balbezit. Harangi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Shakalaka de bal. Melidonis rent richting de bal. Melidonis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Bodin probeert naar een medespeler te passen. Buchanan rent richting de bal. Buchanan haalt uit met een fantastische trap. Hester probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Melidonis rent richting de bal. Melidonis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Futebol Clube - TRUEKILLAS 7:0

32e minuut.
Bodin met een sublieme pass. Lisboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Divecký onderschept slim de pass. Divecký geeft een hoge lob. Buchanan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek passt de bal met de wreef. Gollovitzer speelt de bal door. Melidonis rent richting de bal. Melidonis draait met de bal, schiet en ... Aprelino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Krentz geeft de bal voor. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek passt de bal zonder na te denken. Buchanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchanan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Barba Ruiva probeert de bal aan de voet te houden. Melidonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melidonis speelt de bal door. Asso rent richting de bal. Asso schiet op doel. Aprelino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Divecký met de inworp. Melidonis rent richting de bal. Melidonis geeft de bal voor. Buchanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchanan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Buchanan rent richting de bal. Buchanan schiet op doel. Fruet probeert de bal aan de voet te houden. Bodin is nu in balbezit. Bodin geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Melidonis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Futebol Clube - TRUEKILLAS 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Futebol Clube 21%, TRUEKILLAS 79%.
Vila Futebol Clube - TRUEKILLAS 8:0

46e minuut.
Asso speelt de bal door. Klungelig pakt Melidonis de bal. Melidonis passt de bal in één keer door. Buchanan is nu in balbezit. Buchanan haalt uit met een fantastische trap. Aprelino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Hester geeft de bal voor. Quaresma kopt de bal weg. Bodin rent richting de bal. Bodin schiet op doel. Carneiro kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Melidonis rent richting de bal. Melidonis geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Futebol Clube - TRUEKILLAS 9:0

49e minuut.
Asso bereikt de bal nog maar net als eerste. Asso probeert naar een medespeler te passen. Buchanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchanan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Futebol Clube - TRUEKILLAS 10:0

50e minuut.
Bodin passt de bal in één keer door. Melidonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melidonis geeft de bal voor. Buchanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchanan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Fruet geeft een lange en hoge pass. Lisboa is nu in balbezit. Gollovitzer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gollovitzer krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Asso met een sublieme pass. Melidonis heeft problemen om de bal te vangen. Melidonis passt de bal zonder na te denken. Bodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Doeltrap. Ðức Minh komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Asso probeert naar een medespeler te passen. Melidonis rent richting de bal. Carneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Melidonis onderschept slim de pass. Melidonis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buchanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchanan haalt uit met een fantastische trap. Aprelino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Futebol Clube - TRUEKILLAS 11:0

59e minuut.
Buchanan rent richting de bal. Asso probeert naar een medespeler te passen. Bodin rent richting de bal. Bodin geeft een hoge lob. Melidonis is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Melidonis rent richting de bal. Melidonis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Futebol Clube - TRUEKILLAS 12:0

62e minuut.
Divecký passt de bal zonder na te denken. Bodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodin speelt de bal door. Buchanan is nu in balbezit. Buchanan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hester geeft een hoge lob. Harangi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Minh geeft een lange en hoge pass. Melidonis rent richting de bal. Melidonis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bodin passt de bal in één keer door. Ðức Minh met een sublieme pass. Asso is nu in balbezit. Asso geeft een hoge lob. Melidonis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Futebol Clube - TRUEKILLAS 13:0

68e minuut.
Daar is Gaivota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchanan rent richting de bal. Buchanan geeft de bal voor. Melidonis is nu in balbezit. Melidonis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Futebol Clube - TRUEKILLAS 14:0

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alkmaarderhout komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Divecký zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shakalaka rent richting de bal. Shakalaka geeft een hoge lob. Ðức Minh geeft een lange en hoge pass. Alkmaarderhout krijgt zijn hoofd ertegen. Aprelino bokst de bal weg.

78e minuut.
Harangi geeft de bal voor. Shakalaka kopt de bal weg. Inworp. Divecký met een snelle inworp. Bodin geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alkmaarderhout bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Futebol Clube - TRUEKILLAS 15:0

80e minuut.
Bodin passt de bal zonder na te denken. Asso speelt de bal door. Alkmaarderhout rent richting de bal. Melidonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melidonis geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Futebol Clube - TRUEKILLAS 16:0

82e minuut.
Bodin rent richting de bal. Bodin speelt de bal door. Melidonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melidonis haalt uit met een fantastische trap. Aprelino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Futebol Clube - TRUEKILLAS 17:0

83e minuut.
Bodin met een sublieme pass. Alkmaarderhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkmaarderhout probeert naar een medespeler te passen. Melidonis rent richting de bal. Melidonis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carneiro probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Futebol Clube - TRUEKILLAS 18:0

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krentz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bodin speelt de bal door. Alkmaarderhout rent richting de bal. Alkmaarderhout draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gollovitzer met een sublieme pass. Bodin met een sublieme pass. Klungelig pakt Divecký de bal. Divecký geeft de bal voor. Alkmaarderhout maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Futebol Clube - TRUEKILLAS 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Futebol Clube 10%, TRUEKILLAS 90%.
Vila Futebol Clube - TRUEKILLAS 19:0