Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TRUEKILLAS Vitorino Futebol Clube
Normal Tactiek Primeira
37% Balbezit 63%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 51
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 53.4
average Schieten good
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen very good


3e minuut.
Fontana passt de bal met de wreef. Stumpf rent richting de bal. Stumpf passt de bal met de wreef. Tesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesser haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Tesser verovert de bal door een tackle van achteren. Tesser passt de bal in één keer door. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf schiet op doel. Aprelino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRUEKILLAS - Vitorino Futebol Clube 0:1

7e minuut.
Massolo speelt de bal door. Ideias bereikt de bal nog maar net als eerste. Ideias passt de bal met de wreef. Tesser is nu in balbezit. Tesser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TRUEKILLAS - Vitorino Futebol Clube 0:2

8e minuut.
Gaivota probeert naar een medespeler te passen. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Carneiro begaat een overtreding. Stumpf is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Quadros wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRUEKILLAS - Vitorino Futebol Clube 0:3

11e minuut.
Camarinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana verovert de bal door een tackle van achteren. Fontana geeft de bal voor. Stumpf is nu in balbezit. Stumpf geeft een hoge lob. Aprelino bokst de bal weg. Tesser maakt een snoekduik en kopt de bal. Aprelino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRUEKILLAS - Vitorino Futebol Clube 0:4

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aprelino trapt de bal weg. Ideias kopt de bal weg. Tesser is nu in balbezit. Tesser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Żygadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żygadło passt de bal zonder na te denken. Skandalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skandalidis geeft een lange en hoge pass. Tesser krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRUEKILLAS - Vitorino Futebol Clube 0:5

17e minuut.
Tesser passt de bal met de wreef. Ideias is nu in balbezit. Ideias probeert naar een medespeler te passen. Fontana is nu in balbezit. Fontana geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
de Quadros speelt de bal door. Skandalidis is nu in balbezit. Skandalidis geeft een hoge lob. Tesser rent richting de bal. Tesser draait met de bal, schiet en ... Aprelino bokst de bal weg.

19e minuut.
Tesser verovert de bal door een tackle van achteren. Tesser probeert naar een medespeler te passen. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf schiet op doel. Aprelino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Daar is Tesser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fruet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesser onderschept slim de pass. de Quadros geeft een lange en hoge pass. Stumpf krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Shakalaka met een sublieme pass. Camarinha probeert de bal aan de voet te houden. Skandalidis geeft de bal voor. Tesser is nu in balbezit. Tesser haalt uit met een fantastische trap. Aprelino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Shakalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakalaka geeft een lange en hoge pass. Ideias kopt de bal weg. Klungelig pakt Tesser de bal. Tesser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Stumpf passt de bal met de wreef. Skandalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skandalidis passt de bal zonder na te denken. Stumpf is nu in balbezit. Stumpf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ideias kopt de bal weg. de Quadros rent richting de bal. de Quadros met een sublieme pass. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Barba Ruiva speelt de bal door. Ideias rent richting de bal. Ideias passt de bal met de wreef. Stumpf heeft problemen om de bal te vangen. Stumpf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Skandalidis de bal. Skandalidis passt de bal in één keer door. Tesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesser schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hester de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hester met een harde bal richting middenveld. Skandalidis kopt de bal weg. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
de Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quadros probeert naar een medespeler te passen. Stumpf is nu in balbezit. Stumpf haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Carneiro de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Barba Ruiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesser onderschept slim de pass. Tesser passt de bal met de wreef. Stumpf is nu in balbezit. Stumpf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TRUEKILLAS - Vitorino Futebol Clube 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRUEKILLAS 93%, Vitorino Futebol Clube 7%.
TRUEKILLAS - Vitorino Futebol Clube 0:6

51e minuut.
Hester met een sublieme pass. Shakalaka speelt de bal door. Skandalidis geeft een lange en hoge pass. Tesser kan de bal niet met de borst controleren. Tesser haalt uit met een fantastische trap. Aprelino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stumpf rent richting de bal. Stumpf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TRUEKILLAS - Vitorino Futebol Clube 0:7

54e minuut.
de Quadros probeert naar een medespeler te passen. Skandalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skandalidis passt de bal in één keer door. Tesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesser haalt uit met een fantastische trap. Paal!

56e minuut.
Ideias geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stumpf de bal. Carneiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stumpf is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Stumpf neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Daar is Tango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tango probeert naar een medespeler te passen. Ideias rent richting de bal. Ideias geeft de bal voor. Stumpf springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ideias met de inworp. Tesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesser geeft een lange en hoge pass. Stumpf is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
TRUEKILLAS - Vitorino Futebol Clube 0:8

61e minuut.
Stumpf is nu in balbezit. Stumpf passt de bal zonder na te denken. Tesser is nu in balbezit. Tesser schiet op doel. Aprelino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRUEKILLAS - Vitorino Futebol Clube 0:9

67e minuut.
de Quadros kopt de bal weg. Hester probeert de bal met de borst te controleren. Tesser is nu in balbezit. Tesser draait met de bal, schiet en ... Aprelino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRUEKILLAS - Vitorino Futebol Clube 0:10

68e minuut.
Gaivota rent richting de bal. Herojewski is nu in balbezit. Met opzet legt Gaivota zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gaivota naar de kleedkamers voor een vroege douche.

72e minuut.
de Quadros is nu in balbezit. de Quadros passt de bal in één keer door. Skandalidis speelt de bal door. Stumpf rent richting de bal. Stumpf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
de Quadros rent richting de bal. de Quadros geeft een lange en hoge pass. Shakalaka kopt de bal weg. Tesser kan de bal niet met de borst controleren. Tesser schiet op doel. Aprelino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stumpf controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Skandalidis is nu in balbezit. Skandalidis geeft een lange en hoge pass. Stumpf kopt de bal weg. Tesser rent richting de bal. Tesser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TRUEKILLAS - Vitorino Futebol Clube 0:11

84e minuut.
Fruet probeert naar een medespeler te passen. Ideias rent richting de bal. Ideias met een sublieme pass. Tesser is nu in balbezit. Tesser haalt uit met een fantastische trap. Aprelino bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRUEKILLAS 86%, Vitorino Futebol Clube 14%.
TRUEKILLAS - Vitorino Futebol Clube 0:11