Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TRUEKILLAS Psycotico fc
Normal Tactiek mais doido ainda
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.9 gemiddelde waardering 43
average Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Yaşarsoy passt de bal met de wreef. Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvador passt de bal met de wreef. Radzimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzimski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Yaşarsoy onderschept slim de pass. Yaşarsoy passt de bal zonder na te denken. Weiss is nu in balbezit. Weiss schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Doeltrap. Aprelino met een harde bal richting middenveld. Salvador kopt de bal weg. Arantes heeft problemen om de bal te vangen. Arantes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Carneiro trapt de bal weg. Yaşarsoy kopt de bal weg. Hester controleert de bal met de borst. Arantes rent richting de bal. Arantes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Arantes is nu in balbezit. Carneiro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arantes. Arantes krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Barba Ruiva geeft een lange en hoge pass. Haughton rent richting de bal. Haughton geeft de bal voor. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Haughton verovert de bal door een tackle van achteren. Haughton probeert naar een medespeler te passen. Salvador is nu in balbezit. Salvador geeft de bal voor. Aprelino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

13e minuut.
Hester passt de bal zonder na te denken. Fruet bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvador rent richting de bal. Salvador geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
TRUEKILLAS - Psycotico fc 0:1

15e minuut.
Yaşarsoy met een sublieme pass. Arantes rent richting de bal. Arantes passt de bal zonder na te denken. Weiss rent richting de bal. Weiss schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aprelino probeert naar een medespeler te passen. Cantù kopt de bal weg. Shakalaka kan de bal niet met de borst controleren. Weiss rent richting de bal. Weiss haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Radzimski rent richting de bal. Radzimski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TRUEKILLAS - Psycotico fc 0:2

19e minuut.
Fruet bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvador probeert naar een medespeler te passen. Arantes rent richting de bal. Arantes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Salvador met een sublieme pass. Daar is Weiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weiss speelt de bal door. Arantes is nu in balbezit. Arantes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Salvador is nu in balbezit. Salvador met een sublieme pass. Yaşarsoy probeert naar een medespeler te passen. Radzimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzimski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hester kopt de bal weg. Yaşarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaşarsoy probeert naar een medespeler te passen. Radzimski rent richting de bal. Radzimski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Arantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arantes haalt uit met een fantastische trap. Aprelino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Radzimski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yaşarsoy rent richting de bal. Yaşarsoy passt de bal met de wreef. Cantù bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantù geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRUEKILLAS - Psycotico fc 0:3

30e minuut.
Vrzák met een sublieme pass. Yaşarsoy is nu in balbezit. Yaşarsoy passt de bal met de wreef. Weiss is nu in balbezit. Weiss haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TRUEKILLAS - Psycotico fc 0:4

33e minuut.
Cantù probeert naar een medespeler te passen. Yaşarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaşarsoy passt de bal met de wreef. Arantes heeft problemen om de bal te vangen. Arantes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Quaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton onderschept slim de pass. Haughton met een sublieme pass. Arantes is nu in balbezit. Arantes schiet op doel. Aprelino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Radzimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzimski draait met de bal, schiet en ... Aprelino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yaşarsoy heeft problemen om de bal te vangen. Yaşarsoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Vulpeş geeft een hoge lob. Radzimski probeert de bal met de borst te controleren. Arantes rent richting de bal. Radzimski is nu in balbezit. Radzimski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Weiss rent richting de bal. Weiss met een sublieme pass. Radzimski is nu in balbezit. Radzimski schiet op doel. Aprelino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRUEKILLAS - Psycotico fc 0:5

45e minuut.
Radzimski is nu in balbezit. Radzimski passt de bal zonder na te denken. Salvador met een sublieme pass. Arantes is nu in balbezit. Arantes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRUEKILLAS 85%, Psycotico fc 15%.
TRUEKILLAS - Psycotico fc 0:5

53e minuut.
Krentz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaşarsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Yaşarsoy passt de bal in één keer door. Radzimski rent richting de bal. Radzimski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Salvador probeert naar een medespeler te passen. Radzimski rent richting de bal. Radzimski met een sublieme pass. Arantes rent richting de bal. Arantes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Salvador geeft een hoge lob. Klungelig pakt Weiss de bal. Arantes rent richting de bal. Yaşarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaşarsoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Salvador kopt de bal weg. Radzimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzimski passt de bal zonder na te denken. Arantes rent richting de bal. Arantes draait met de bal, schiet en ... Aprelino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Weiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiss haalt uit met een fantastische trap. Paal! Aprelino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Arantes is nu in balbezit. Arantes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TRUEKILLAS - Psycotico fc 0:6

71e minuut.
Radzimski is nu in balbezit. Radzimski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arantes de bal. Arantes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TRUEKILLAS - Psycotico fc 0:7

72e minuut.
Radzimski rent richting de bal. Radzimski geeft de bal voor. Weiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes rent richting de bal. Arantes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TRUEKILLAS - Psycotico fc 0:8

75e minuut.
Yaşarsoy draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Fruet de bal. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes haalt uit met een fantastische trap. Aprelino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRUEKILLAS - Psycotico fc 0:9

81e minuut.
Inworp. Cantù zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yaşarsoy geeft de bal voor. Arantes krijgt zijn hoofd ertegen. Aprelino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRUEKILLAS - Psycotico fc 0:10

84e minuut.
Yaşarsoy met een sublieme pass. Weiss rent richting de bal. Weiss met een sublieme pass. Arantes rent richting de bal. Arantes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Haughton passt de bal in één keer door. Cantù rent richting de bal. Cantù passt de bal met de wreef. Arantes is nu in balbezit. Arantes schiet op doel. Aprelino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRUEKILLAS 79%, Psycotico fc 21%.
TRUEKILLAS - Psycotico fc 0:10