Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tricolor-Poa F.C. Bayern München BR
Normal Tactiek Treino de Defesa
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 35.9
average Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


8e minuut.
Gadelha rent richting de bal. Maitland-Niles verovert de bal door een tackle van achteren. Geisel bereikt de bal nog maar net als eerste. Maitland-Niles verovert de bal door een tackle van achteren. Maitland-Niles schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Geisel rent richting de bal. Koidula verovert de bal door een tackle van achteren. Koidula passt de bal in één keer door. Maitland-Niles rent richting de bal. Maitland-Niles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Callens kopt de bal weg. Maitland-Niles rent richting de bal. da Silva rent richting de bal. Maitland-Niles onderschept slim de pass. Maitland-Niles draait met de bal, schiet en ... Rosário kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Mikker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikker met een sublieme pass. Grzonek probeert naar een medespeler te passen. Maitland-Niles bereikt de bal nog maar net als eerste. Maitland-Niles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor-Poa - F.C. Bayern München BR 0:1

38e minuut.
da Silva rent richting de bal. Maitland-Niles onderschept slim de pass. Maitland-Niles met een sublieme pass. Koidula bereikt de bal nog maar net als eerste. Koidula schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Geisel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonek verovert de bal door een tackle van achteren. Grzonek probeert naar een medespeler te passen. Maitland-Niles heeft problemen om de bal te vangen. Maitland-Niles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gadelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikker onderschept slim de pass. Mikker met een sublieme pass. Daar is Maitland-Niles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maitland-Niles draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolor-Poa 71%, F.C. Bayern München BR 29%.
Tricolor-Poa - F.C. Bayern München BR 0:1

60e minuut.
Gumiela geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Perez de bal. Koidula is nu in balbezit. Maitland-Niles bereikt de bal nog maar net als eerste. Maitland-Niles haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koidula rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor-Poa - F.C. Bayern München BR 0:2

61e minuut.
Donato speelt de bal door. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Koidula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koidula krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Lourenço rent richting de bal. Grzonek geeft een lange en hoge pass. Sato controleert de bal met de borst. Maitland-Niles is nu in balbezit. Maitland-Niles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Grzonek onderschept slim de pass. Grzonek geeft de bal voor. Maitland-Niles kopt de bal weg. Koidula rent richting de bal. Koidula draait met de bal, schiet en ... Rosário bokst de bal weg.

75e minuut.
Grzonek met een snelle inworp. Mikker kan de bal niet met de borst controleren. Mikker probeert naar een medespeler te passen. Maitland-Niles bereikt de bal nog maar net als eerste. Maitland-Niles haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolor-Poa 72%, F.C. Bayern München BR 28%.
Tricolor-Poa - F.C. Bayern München BR 0:2