Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EC Gladiador Mutuipe EC
523 Tactiek Primeira
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 24
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 35
weak Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


7e minuut.
Cutiño speelt de bal door. Daar is Szuba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rincon is nu in balbezit. Szuba verovert de bal door een tackle van achteren. Szuba haalt uit met een fantastische trap. Duarte bokst de bal weg. Klungelig pakt Szuba de bal. Szuba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kézdy passt de bal in één keer door. Valença rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szuba. Valença wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Valença kan niet meer verder spelen. Bechara komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Wyrzucki passt de bal zonder na te denken. Stange is nu in balbezit. Stange passt de bal in één keer door. Poliglota bereikt de bal nog maar net als eerste. Poliglota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EC Gladiador - Mutuipe EC 1:0

18e minuut.
Duzić is nu in balbezit. Rincon begaat een overtreding. Duzić raakt geblesseerd tijdens het duel. Wyrzucki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zyntek krijgt zijn hoofd ertegen. Duarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kézdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kézdy met een sublieme pass. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Braz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cutiño neemt de hoekschop. Daar is Rincon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kézdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kézdy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Stange bereikt de bal nog maar net als eerste. Kézdy verovert de bal door een tackle van achteren. Kézdy passt de bal zonder na te denken. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zyntek is nu in balbezit. Rincon rent richting de bal. Kézdy met een sublieme pass. Szuba is nu in balbezit. Szuba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EC Gladiador - Mutuipe EC 1:1

38e minuut.
Klungelig pakt Duzić de bal. Kézdy speelt de bal door. Duzić met een sublieme pass. Zyntek rent richting de bal. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EC Gladiador - Mutuipe EC 1:2

40e minuut.
Braz is nu in balbezit. Szuba rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rincon. Szuba raakt geblesseerd tijdens het duel. Szuba komt bij de bal en schiet. Duarte bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EC Gladiador 80%, Mutuipe EC 20%.
EC Gladiador - Mutuipe EC 1:2

59e minuut.
Pêgo is nu in balbezit. Duzić onderschept slim de pass. Duzić passt de bal in één keer door. Szuba heeft problemen om de bal te vangen. Szuba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Doeltrap. Duarte trapt de bal weg van het doel. Kézdy kopt de bal weg. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Kézdy passt de bal in één keer door. Duzić rent richting de bal. Duzić speelt de bal door. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Stange de bal. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szuba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. González Martín met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Duzić geeft de bal voor. Duarte probeert naar een medespeler te passen. Rincon controleert de bal met de borst. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EC Gladiador - Mutuipe EC 1:3

73e minuut.
González Martín met een sublieme pass. Kézdy rent richting de bal. Kézdy speelt de bal door. Szuba is nu in balbezit. Szuba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu maakt een afschuwelijke overtreding. Tatu krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Duarte speelt de bal door. Kézdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kézdy passt de bal zonder na te denken. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba draait met de bal, schiet en ... Duarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EC Gladiador 64%, Mutuipe EC 36%.
EC Gladiador - Mutuipe EC 1:3