Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mutuipe EC |:.MoLiNa.:|
Primeira Tactiek 451
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 22.3
very good Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Pullicino Orland verovert de bal door een tackle van achteren. Pullicino Orland probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fredsted, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kézdy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pullicino Orland controleert de bal met de borst. Pullicino Orland draait met de bal, schiet en ... Neves probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pullicino Orland verovert de bal door een tackle van achteren. Pullicino Orland passt de bal met de wreef. Daar is Fredsted, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fredsted schiet op doel. Arantes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutuipe EC - |:.MoLiNa.:| 1:0

14e minuut.
Pantera rent richting de bal. Pantera geeft een hoge lob. González Martín kopt de bal weg. Daar is Fredsted, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fredsted schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutuipe EC - |:.MoLiNa.:| 2:0

26e minuut.
Carral probeert naar een medespeler te passen. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado met een sublieme pass. Fredsted rent richting de bal. Fredsted schiet op doel. Arantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Alvarado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pullicino Orland heeft problemen om de bal te vangen. Pullicino Orland passt de bal in één keer door. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mutuipe EC - |:.MoLiNa.:| 3:0

36e minuut.
Fredsted rent richting de bal. Daar is Pullicino Orland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pullicino Orland passt de bal met de wreef. Kézdy is nu in balbezit. Kézdy haalt uit met een fantastische trap. Arantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fredsted rent richting de bal. Fredsted schiet op doel. Arantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutuipe EC - |:.MoLiNa.:| 4:0

44e minuut.
Kézdy met een sublieme pass. Pullicino Orland is nu in balbezit. Pullicino Orland probeert naar een medespeler te passen. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. Arantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mutuipe EC 29%, |:.MoLiNa.:| 71%.
Mutuipe EC - |:.MoLiNa.:| 4:0

46e minuut.
Rainato rent richting de bal. Fredsted onderschept slim de pass. Pullicino Orland is nu in balbezit. Pullicino Orland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mutuipe EC - |:.MoLiNa.:| 5:0

48e minuut.
Valentin is nu in balbezit. Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado geeft de bal voor. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mutuipe EC - |:.MoLiNa.:| 6:0

49e minuut.
Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado geeft een lange en hoge pass. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted schiet op doel. Arantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mutuipe EC - |:.MoLiNa.:| 7:0

54e minuut.
Valentin is nu in balbezit. Valentin geeft de bal voor. Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvarado met de inworp. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pullicino Orland bereikt de bal nog maar net als eerste. Pullicino Orland geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutuipe EC - |:.MoLiNa.:| 8:0

58e minuut.
Daar is González Martín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neves onderschept slim de pass. Neves probeert naar een medespeler te passen. Ceará rent richting de bal. Ceará draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutuipe EC - |:.MoLiNa.:| 8:1

62e minuut.
Carral passt de bal zonder na te denken. Pullicino Orland heeft problemen om de bal te vangen. Pullicino Orland geeft een lange en hoge pass. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted draait met de bal, schiet en ... Arantes bokst de bal weg.

64e minuut.
Arantes speelt de bal door. Carral speelt de bal door. Rainato rent richting de bal. Pullicino Orland onderschept slim de pass. Pullicino Orland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Arantes trapt de bal weg. González Martín kopt de bal weg. Daar is Pullicino Orland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pullicino Orland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Alvarado met de inworp. Pullicino Orland heeft problemen om de bal te vangen. Pullicino Orland speelt de bal door. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted draait met de bal, schiet en ... Arantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Pullicino Orland heeft problemen om de bal te vangen. Pullicino Orland passt de bal in één keer door. Kézdy probeert naar een medespeler te passen. Fredsted rent richting de bal. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Maranhão met een harde bal richting middenveld. Neves heeft problemen om de bal te vangen. Pullicino Orland kopt de bal weg. Fredsted heeft problemen om de bal te vangen. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mutuipe EC - |:.MoLiNa.:| 9:1

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvarado met de inworp. Pullicino Orland controleert de bal met de borst. Pullicino Orland geeft de bal voor. Fredsted krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Pullicino Orland passt de bal in één keer door. Kézdy rent richting de bal. Kézdy geeft een hoge lob. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Carral kopt de bal weg. Pullicino Orland is nu in balbezit. Pullicino Orland met een sublieme pass. Fredsted rent richting de bal. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Zmartwiony verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is González Martín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Martín speelt de bal door. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Pullicino Orland bereikt de bal nog maar net als eerste. Pullicino Orland speelt de bal door. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. Arantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutuipe EC - |:.MoLiNa.:| 10:1

83e minuut.
Fredsted verovert de bal door een tackle van achteren. Fredsted passt de bal met de wreef. Pullicino Orland bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Kézdy speelt de bal door. Pullicino Orland rent richting de bal. Pullicino Orland met een sublieme pass. Fredsted rent richting de bal. Fredsted schiet op doel. Arantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony passt de bal met de wreef. Carral geeft de bal voor. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mutuipe EC 23%, |:.MoLiNa.:| 77%.
Mutuipe EC - |:.MoLiNa.:| 10:1