Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BACK DE ROÇA FC LKG
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Klungelig pakt de Arrascaeta de bal. Modesto is nu in balbezit. de Arrascaeta begaat een overtreding. Modesto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Modesto kan niet meer verder spelen. Líbio komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Líbio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Claro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fressato schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fressato krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Goleador probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fressato met een sublieme pass. Souza Oliveira is nu in balbezit. Lua is nu in balbezit. Lua haalt uit met een fantastische trap. Guaporé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Munhoz is nu in balbezit. Munhoz geeft een hoge lob. Daar is Arpoador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boechat rent richting de bal. Boechat speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Inworp. Boechat met een snelle inworp. Claro rent richting de bal. Goleador onderschept slim de pass. Goleador schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Marquetto rent richting de bal. Marquetto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Goleador rent richting de bal. Marquetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleador is nu in balbezit. Marquetto is nu in balbezit. Marquetto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BACK DE ROÇA FC 54%, LKG 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BACK DE ROÇA FC - LKG 0:0

46e minuut.
Boechat is nu in balbezit. Arpoador is nu in balbezit. Boechat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boechat krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Tan Tan is nu in balbezit. Papale verovert de bal door een tackle van achteren. Papale passt de bal met de wreef. Lua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lua haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lua passt de bal met de wreef. Tan Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan Tan schiet op doel. Líbio rent richting de bal. Líbio draait met de bal, schiet en ... Guaporé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BACK DE ROÇA FC 46%, LKG 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BACK DE ROÇA FC - LKG 0:0