Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mutuipe EC Casaca Vasco
Primeira Tactiek guy
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.7 gemiddelde waardering 43
adequate Schieten solid
good Passen adequate
solid Verdedigen good


33e minuut.
Daar is Man, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzysztyński is nu in balbezit. Krzysztyński passt de bal in één keer door. Moreira Ferraro rent richting de bal. Moreira Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Kojtila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Man passt de bal zonder na te denken. Moreira Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira Ferraro schiet op doel. Kojtila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mutuipe EC 73%, Casaca Vasco 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mutuipe EC - Casaca Vasco 0:0

46e minuut.
Noruega komt het veld opgelopen. Bintang komt het veld opgelopen. Piquet komt het veld opgelopen.

51e minuut.
González Martín is nu in balbezit. González Martín passt de bal zonder na te denken. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira Ferraro verovert de bal door een tackle van achteren. Moreira Ferraro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Liaño geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boneschi met de inworp. Moreira Ferraro rent richting de bal. Moreira Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Kojtila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
González Martín is nu in balbezit. Piquet verovert de bal door een tackle van achteren. Krzysztyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Bintang de bal. Bintang haalt uit met een fantastische trap. Kojtila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Moreira Ferraro onderschept slim de pass. Moreira Ferraro passt de bal met de wreef. Bintang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bintang haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kojtila trapt de bal weg. Inworp. Estevão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boneschi rent richting de bal. Boneschi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Krzysztyński rent richting de bal. Krzysztyński passt de bal met de wreef. Moreira Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bintang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bintang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Krzysztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztyński geeft de bal voor. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira Ferraro verovert de bal door een tackle van achteren. Moreira Ferraro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Krzysztyński passt de bal zonder na te denken. Daar is Liaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreira Ferraro is nu in balbezit. Moreira Ferraro schiet op doel. Kojtila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mutuipe EC 69%, Casaca Vasco 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mutuipe EC - Casaca Vasco 0:0