Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tricolor-Poa Mutuipe EC
Normal Tactiek Primeira
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 43.3
matig Schieten goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Bonilha is nu in balbezit. Zmartwiony verovert de bal door een tackle van achteren. Pullicino Orland speelt de bal door. Duzić rent richting de bal. Duzić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gadelha is nu in balbezit. Pullicino Orland verovert de bal door een tackle van achteren. Duzić is nu in balbezit. Pullicino Orland is nu in balbezit. Pullicino Orland draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Gadelha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pullicino Orland bereikt de bal nog maar net als eerste. Pullicino Orland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pullicino Orland probeert naar een medespeler te passen. Barta probeert naar een medespeler te passen. Duzić kan de bal niet met de borst controleren. Duzić draait met de bal, schiet en ... Rosário maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor-Poa - Mutuipe EC 0:1

21e minuut.
Raizer is nu in balbezit. Cutiño rent richting de bal. Cutiño geeft de bal voor. Duzić is nu in balbezit. Duzić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Duzić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor-Poa - Mutuipe EC 0:2

24e minuut.
Duzić met een sublieme pass. González Martín speelt de bal door. Barta probeert naar een medespeler te passen. Pullicino Orland rent richting de bal. Pullicino Orland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Inworp. Bonaparte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pullicino Orland speelt de bal door. Duzić is nu in balbezit. Duzić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barta bereikt de bal nog maar net als eerste. Barta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pullicino Orland verovert de bal door een tackle van achteren. Perez rent richting de bal. Pullicino Orland onderschept slim de pass. Klungelig pakt Duzić de bal. Duzić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zmartwiony verovert de bal door een tackle van achteren. Zmartwiony geeft een hoge lob. Duzić rent richting de bal. Duzić haalt uit met een fantastische trap. Rosário werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor-Poa - Mutuipe EC 0:3

36e minuut.
Perez trapt de bal weg van het doel. Pullicino Orland is nu in balbezit. Pullicino Orland passt de bal in één keer door. Duzić rent richting de bal. Duzić haalt uit met een fantastische trap. Rosário probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Perez geeft de bal voor. Capixaba kopt de bal weg. González Martín speelt de bal door. Duzić rent richting de bal. Duzić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rosário met een harde bal richting middenveld. Carral kopt de bal weg. Pullicino Orland is nu in balbezit. Duzić rent richting de bal. Duzić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Daar is Capixaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pullicino Orland rent richting de bal. Pullicino Orland passt de bal met de wreef. Duzić rent richting de bal. Duzić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor-Poa - Mutuipe EC 0:4

44e minuut.
Lourenço geeft de bal voor. Carral kopt de bal weg. Barta rent richting de bal. Duzić rent richting de bal. Duzić schiet op doel. Rosário bokst de bal weg. Doeltrap. Madejski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolor-Poa 75%, Mutuipe EC 25%.
Tricolor-Poa - Mutuipe EC 0:4

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonaparte met de inworp. Pullicino Orland rent richting de bal. Madejski is nu in balbezit. Madejski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Carral speelt de bal door. Pullicino Orland is nu in balbezit. Pullicino Orland speelt de bal door. Madejski heeft problemen om de bal te vangen. Madejski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor-Poa - Mutuipe EC 0:5

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rosário met een harde bal richting middenveld. González Martín probeert de bal met de borst te controleren. Pullicino Orland rent richting de bal. Pullicino Orland haalt uit met een fantastische trap. Rosário bokst de bal weg.

58e minuut.
Pullicino Orland passt de bal zonder na te denken. Madejski rent richting de bal. Sato is nu in balbezit. Madejski onderschept slim de pass. Madejski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Barta onderschept slim de pass. Barta speelt de bal door. Pullicino Orland is nu in balbezit. Madejski rent richting de bal. Madejski draait met de bal, schiet en ... Rosário kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pullicino Orland geeft de bal voor. Rosário probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sato bereikt de bal nog maar net als eerste. Sato geeft een hoge lob. Inworp. Barta met een snelle inworp. Pullicino Orland geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Madejski rent richting de bal. Madejski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor-Poa - Mutuipe EC 0:6

64e minuut.
Perez met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonaparte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pullicino Orland rent richting de bal. Pullicino Orland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor-Poa - Mutuipe EC 0:7

68e minuut.
Zmartwiony met de inworp. González Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. González Martín passt de bal met de wreef. Madejski is nu in balbezit. Madejski haalt uit met een fantastische trap. Rosário verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Madejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejski schiet op doel. Rosário probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pullicino Orland onderschept slim de pass. Pullicino Orland speelt de bal door. Madejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor-Poa - Mutuipe EC 0:8

81e minuut.
Liaño geeft de bal voor. Barta bereikt de bal nog maar net als eerste. Barta speelt de bal door. Daar is Madejski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madejski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Liaño rent richting de bal. Liaño probeert naar een medespeler te passen. Madejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pullicino Orland heeft problemen om de bal te vangen. Pullicino Orland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Capixaba kopt de bal weg. González Martín is nu in balbezit. González Martín passt de bal met de wreef. Madejski rent richting de bal. Madejski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor-Poa - Mutuipe EC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolor-Poa 76%, Mutuipe EC 24%.
Tricolor-Poa - Mutuipe EC 0:9