Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Spartak United LKG
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Lua probeert naar een medespeler te passen. Moura onderschept slim de pass. Inworp. Ferreira Pedro met een snelle inworp. Lua geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Milani rent richting de bal. Lua onderschept slim de pass. Lua met een sublieme pass. Tan Tan is nu in balbezit. Tan Tan schiet op doel. Rainato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Lua is nu in balbezit. Lua speelt de bal door. Gerault is nu in balbezit. Tan Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan Tan haalt uit met een fantastische trap. Rainato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Lua onderschept slim de pass. Tan Tan heeft problemen om de bal te vangen. Lua is nu in balbezit. Lua schiet op doel. Rainato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spartak United - LKG 0:1

40e minuut.
Arpoador probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bertolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sedutor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertolini onderschept slim de pass. Bertolini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Moura kopt de bal weg. Daar is Arpoador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpoador met een sublieme pass. Bertolini is nu in balbezit. Bertolini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Spartak United 50%, LKG 50%.
Real Spartak United - LKG 0:1

53e minuut.
Cingalês passt de bal in één keer door. Boa Tarde is nu in balbezit. Boa Tarde geeft de bal voor. Tan Tan is nu in balbezit. Tan Tan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Modesto geeft een lange en hoge pass. Moura controleert de bal met de borst. Tan Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan Tan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spartak United - LKG 0:2

88e minuut.
Boa Tarde geeft een hoge lob. Inworp. Rossa met een snelle inworp. Milani is nu in balbezit. Milani geeft een hoge lob. da Guia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Spartak United 45%, LKG 55%.
Real Spartak United - LKG 0:2