Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Bayern München BR Mutuipe EC
Treino de Defesa Tactiek Primeira
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.5 gemiddelde waardering 40.5
adequate Schieten adequate
adequate Passen good
very good Verdedigen solid


17e minuut.
Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Toró passt de bal in één keer door. Duzić is nu in balbezit. Duzić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bayern München BR - Mutuipe EC 0:1

21e minuut.
Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony geeft een lange en hoge pass. Daar is Sargsyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duzić rent richting de bal. Duzić haalt uit met een fantastische trap. Clichy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Bayern München BR 38%, Mutuipe EC 62%.
F.C. Bayern München BR - Mutuipe EC 0:1

46e minuut.
Mikker probeert naar een medespeler te passen. Grzonek is nu in balbezit. Grzonek passt de bal zonder na te denken. Maitland-Niles is nu in balbezit. Maitland-Niles draait met de bal, schiet en ... Kojtila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Grzonek heeft problemen om de bal te vangen. Grzonek geeft een hoge lob. Liaño heeft problemen om de bal te vangen. Koidula is nu in balbezit. Koidula schiet op doel. Kojtila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Bayern München BR 42%, Mutuipe EC 58%.
F.C. Bayern München BR - Mutuipe EC 0:1