Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BACK DE ROÇA FC Real Spartak United
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Souza Oliveira rent richting de bal. Mazon onderschept slim de pass. Mazon met een sublieme pass. Bertolini rent richting de bal. Bertolini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Fressato passt de bal met de wreef. Valim is nu in balbezit. Met opzet legt Moura zijn tegenspeler op de grond. Valim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fressato komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bertolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Souza Oliveira rent richting de bal. Bertolini onderschept slim de pass. Bertolini schiet op doel. Daar is Rebeque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guaporé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Valim kopt de bal weg. Daar is Gerault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marquetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquetto schiet op doel. Na een snelle pass probeert de Matos de bal onder controle te krijgen. Rainato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Souza Oliveira passt de bal in één keer door. Sanguinário is nu in balbezit. Marquetto verovert de bal door een tackle van achteren. Valim is nu in balbezit. Valim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bertolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazon rent richting de bal. Bertolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazon rent richting de bal. Mazon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Munhoz speelt de bal door. Klungelig pakt Rebeque de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rossa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bertolini krijgt zijn hoofd ertegen. Guaporé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bertolini rent richting de bal. Bertolini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BACK DE ROÇA FC 48%, Real Spartak United 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BACK DE ROÇA FC - Real Spartak United 0:0

46e minuut.
Sanguinário raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Milani komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Milani geeft een hoge lob. Papale speelt de bal door. Daar is Fressato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertolini rent richting de bal. Bertolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BACK DE ROÇA FC - Real Spartak United 0:1

59e minuut.
Boechat geeft de bal voor. Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Souza Oliveira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Souza Oliveira krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Valim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Goleador komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Moura geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrin met de inworp. Goleador bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleador geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Souza Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazon onderschept slim de pass. Mazon passt de bal met de wreef. Bertolini is nu in balbezit. Bertolini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Borin geeft de bal voor. Petrin kopt de bal weg. de Matos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marquetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquetto draait met de bal, schiet en ... Rainato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BACK DE ROÇA FC 42%, Real Spartak United 58%.
BACK DE ROÇA FC - Real Spartak United 0:1