Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jantuscara Casaca Vasco
Normal Tactiek guy
35% Balbezit 65%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 43.1
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Butanês probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Preguinho kopt de bal weg. Mączka speelt de bal door. Klungelig pakt Moreira Ferraro de bal. Moreira Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Manna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jantuscara - Casaca Vasco 0:1

7e minuut.
Mączka is nu in balbezit. Mączka passt de bal zonder na te denken. Man speelt de bal door. Moreira Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Manna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Santos heeft problemen om de bal te vangen. Moreira Ferraro is nu in balbezit. Moreira Ferraro draait met de bal, schiet en ... Manna bokst de bal weg.

9e minuut.
Butanês geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boneschi neemt de hoekschop. Man maakt een snoekduik en kopt de bal. Santos heeft problemen om de bal te vangen. Manna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Quintanilha met een snelle inworp. Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikachu maakt een afschuwelijke overtreding. Pikachu krijgt een gele kaart. Man raakt geblesseerd tijdens het duel. Moreira Ferraro wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Man rent richting de bal. Man geeft de bal voor. Moreira Ferraro rent richting de bal. Moreira Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Manna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Inworp. Boneschi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moreira Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira Ferraro draait met de bal, schiet en ... Manna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Butanês is nu in balbezit. Boneschi onderschept slim de pass. Boneschi met een sublieme pass. Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Man schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jantuscara - Casaca Vasco 0:2

19e minuut.
Krzysztyński rent richting de bal. Krzysztyński speelt de bal door. Preguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira Ferraro rent richting de bal. Moreira Ferraro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Herder geeft een hoge lob. Santos heeft problemen om de bal te vangen. Man rent richting de bal. Man haalt uit met een fantastische trap. Manna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jantuscara - Casaca Vasco 0:3

29e minuut.
Skuteczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuteczny geeft een lange en hoge pass. Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Man rent richting de bal. Man schiet op doel. Manna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Santos speelt de bal door. Quintanilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilha geeft een lange en hoge pass. Man controleert de bal met de borst. Santos rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Botinha met een snelle inworp. Mączka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mączka geeft een lange en hoge pass. Man rent richting de bal. Man schiet op doel. Manna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Man haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jantuscara - Casaca Vasco 0:4

43e minuut.
Inworp. Quintanilha met een snelle inworp. Man rent richting de bal. Man draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Krzysztyński kopt de bal weg. Man is nu in balbezit. Barbadiano rent richting de bal. Man verovert de bal door een tackle van achteren. Man draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jantuscara 76%, Casaca Vasco 24%.
jantuscara - Casaca Vasco 0:4

46e minuut.
Noruega komt het veld opgelopen. Piquet komt het veld opgelopen. Bintang komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Boneschi rent richting de bal. Boneschi probeert naar een medespeler te passen. Krzysztyński heeft problemen om de bal te vangen. Bintang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bintang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Manna trapt de bal weg van het doel. Mączka kopt de bal weg. Piquet is nu in balbezit. Piquet geeft een hoge lob. Moreira Ferraro springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Santos geeft een hoge lob. Noruega probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Botinha rent richting de bal. Noruega onderschept slim de pass. Noruega geeft een lange en hoge pass. Manna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Daar is Krzysztyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzysztyński speelt de bal door. Bintang is nu in balbezit. Bintang draait met de bal, schiet en ... Manna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Manna trapt de bal weg van het doel. Inworp. Boneschi met de inworp. Estevão geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bintang krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Bintang rent richting de bal. Krzysztyński met een sublieme pass. Moreira Ferraro is nu in balbezit. Moreira Ferraro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jantuscara - Casaca Vasco 0:5

59e minuut.
Krzysztyński rent richting de bal. Krzysztyński geeft een hoge lob. Moreira Ferraro rent richting de bal. Moreira Ferraro schiet op doel. Manna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jantuscara - Casaca Vasco 0:6

63e minuut.
Krzysztyński probeert naar een medespeler te passen. Mączka rent richting de bal. Mączka geeft een lange en hoge pass. Moreira Ferraro heeft problemen om de bal te vangen. Moreira Ferraro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Manna trapt de bal weg van het doel. Krzysztyński kopt de bal weg. Daar is Bintang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bintang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Moreira Ferraro heeft problemen om de bal te vangen. Moreira Ferraro passt de bal in één keer door. Krzysztyński met een sublieme pass. Bintang heeft problemen om de bal te vangen. Bintang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jantuscara - Casaca Vasco 0:7

66e minuut.
Moreira Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira Ferraro passt de bal met de wreef. Bintang rent richting de bal. Moreira Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira Ferraro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jantuscara - Casaca Vasco 0:8

69e minuut.
Krzysztyński met een sublieme pass. Piquet rent richting de bal. Piquet probeert naar een medespeler te passen. Moreira Ferraro rent richting de bal. Moreira Ferraro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Piquet passt de bal met de wreef. Daar is Bintang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bintang passt de bal in één keer door. Moreira Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira Ferraro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Boneschi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Estevão is nu in balbezit. Estevão geeft een hoge lob. Moreira Ferraro rent richting de bal. Moreira Ferraro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jantuscara - Casaca Vasco 0:9

81e minuut.
Krzysztyński is nu in balbezit. Krzysztyński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Moreira Ferraro de bal onder controle te krijgen. Bintang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bintang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jantuscara - Casaca Vasco 0:10

85e minuut.
Boneschi speelt de bal door. Krzysztyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bintang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreira Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira Ferraro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Manna met een harde bal richting middenveld. Boneschi kopt de bal weg. Klungelig pakt Barbadiano de bal. Moreira Ferraro is nu in balbezit. Moreira Ferraro schiet op doel. Manna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bintang rent richting de bal. Bintang schiet op doel. Manna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jantuscara - Casaca Vasco 0:11

87e minuut.
Jungues passt de bal zonder na te denken. Bintang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bintang passt de bal in één keer door. Moreira Ferraro rent richting de bal. Moreira Ferraro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mączka met een sublieme pass. Boneschi probeert naar een medespeler te passen. Santos is nu in balbezit. Bintang verovert de bal door een tackle van achteren. Bintang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jantuscara 89%, Casaca Vasco 11%.
jantuscara - Casaca Vasco 0:11