Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Bayern München BR Real Spartak United
Treino de Defesa Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
23 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 20.6
adequate Schieten poor
average Passen weak
good Verdedigen poor


3e minuut.
Callens met een sublieme pass. Maitland-Niles is nu in balbezit. Maitland-Niles passt de bal zonder na te denken. Koidula bereikt de bal nog maar net als eerste. Koidula schiet op doel. Rainato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Moura rent richting de bal. Callens onderschept slim de pass. Maitland-Niles is nu in balbezit. Maitland-Niles haalt uit met een fantastische trap. Koidula probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Brandovardi verovert de bal door een tackle van achteren. Brandovardi met een sublieme pass. Koidula is nu in balbezit. Koidula haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gerault de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Daar is Maitland-Niles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amante rent richting de bal. Koidula verovert de bal door een tackle van achteren. Koidula schiet op doel. Sanguinário probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rainato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Sanguinário speelt de bal door. Grzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. da Fonseca maakt een afschuwelijke overtreding. da Fonseca is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

27e minuut.
Moura kopt de bal weg. Gumiela geeft de bal voor. de Matos heeft problemen om de bal te vangen. Maitland-Niles rent richting de bal. Maitland-Niles draait met de bal, schiet en ... Rainato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gerault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Sanguinário geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Callens met een snelle inworp. Mikker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikker passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Bayern München BR 27%, Real Spartak United 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Bayern München BR - Real Spartak United 0:0

50e minuut.
de Matos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Callens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maitland-Niles is nu in balbezit. Maitland-Niles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mikker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikker passt de bal met de wreef. Grzonek speelt de bal door. Koidula bereikt de bal nog maar net als eerste. Koidula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bayern München BR - Real Spartak United 1:0

60e minuut.
Daar is Sanguinário, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Callens bereikt de bal nog maar net als eerste. Callens met een sublieme pass. Maitland-Niles bereikt de bal nog maar net als eerste. Maitland-Niles draait met de bal, schiet en ... Rainato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Brandovardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandovardi passt de bal in één keer door. Mikker speelt de bal door. Koidula rent richting de bal. Koidula draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Sanguinário is nu in balbezit. Mikker onderschept slim de pass. Mikker speelt de bal door. Koidula rent richting de bal. Koidula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Grzonek probeert naar een medespeler te passen. Brandovardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandovardi geeft een lange en hoge pass. Koidula is nu in balbezit. Koidula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Koidula kopt de bal weg. Mikker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikker passt de bal met de wreef. Koidula is nu in balbezit. Koidula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Bayern München BR 20%, Real Spartak United 80%.
F.C. Bayern München BR - Real Spartak United 1:0